Jump to content



Αγορά laptop


Recommended Posts

Θελω να κανω μια ερωτηση. Θελω να παρω ενα καινούργιο laptop και βρηκα αυτο http://www.kolomvounis.gr/ypologistes-tablets/prosopikoi-ypologistes/laptop/lenovo-laptop-80e501xspb-i7-5500u-15-6-4-gb-1-tb.htmlαλλα ειναι χωρις λειτουργικο. Ξερεις κανεις τι παιζει με το λειτουργικο; Δεν εχω ιδεα και φοβαμαι να το παρω.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα σου πω αν είναι καλό ή όχι το μηχάνημα. Το λειτουργικό δεν είναι τίποτα, απλά κάψε ένα δισκάκι με linux mint και bootαρε απ'αυτό τον υπολογιστή σου. Κάνε το εγκατάσταση και όλα οκ!

Link to comment
Share on other sites

αν θελήσεις να βάλεις λειτουργικό που δεν είναι δωρεάν όπως π.χ. οι περισσότερες εκδόσεις των windows τότε θα πρέπει να το αγοράσεις ξεχωριστά. Αν θελήσεις να βάλεις λειτουργικό που προσφέρεται δωρεάν όπως οι περισσότερες διανομές του linux τότε προφανώς δεν θα το πληρώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.