Jump to content

print3r

Premium Members
  • Posts

    73
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.046 Εμφανίσεις προφίλ

print3r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. print3r

    Περίεργη συμπεριφορά

    Έχει συγκεκριμένο λειτουρικό απ'το οποίο όταν το κλείνεις στο κάνει αυτό; Έχεις δοκιμάσει να μηδενίσεις την μητρική σου (βγάζοντας μπαταρία κλπ); Το τροφοδοτικό θα μπορούσε να είναι ελαττωματικό. Εγώ όμως σκέφτομαι ίσως κάποιας μορφής malware. Κάνε τον κόπο να το τσεκάρεις με όσο περισσότερους τρόπους μπορείς...
  2. print3r

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Ξέρεις τι μου θύμησες τώρα ε;
  3. print3r

    Περίεργη συμπεριφορά

    Δεν δίνει ρεύμα στη μητρική. Όχι άμεσα τουλάχιστον. 1. Τι Wingdows έχεις; 2. Όταν είναι σε αυτή την κατάσταση, δοκίμασες να κρατήσεις πατημένο το κουμπί που το ανοίγει; Αν όχι, δοκίμασέ το και πες μας τι γίνεται. 3. Τι ηλικία έχει περίπου το μηχάνημα; Υπάρχει περίπτωση να έχει φθορές (αυτό ή τα καλώδια);
  4. print3r

    Απορίες για CCleaner

    Έχεις ανοίξει το regedit ως administrator?
  5. print3r

    Απορίες για CCleaner

    Δοκίμασες να πατήσεις διαγραφή σ'αυτό;
  6. print3r

    Απορίες για CCleaner

    Έκανες και delete τη γραμμή αυτή; Χωρίς να ξάνεις διπλό κλικ στο αρχείο που έφταξες. Κοίταξες αν έχει άλλες γραμμές που να δείχνουν στο ίδιο αρχείο;
  7. print3r

    Απορίες για CCleaner

    http://www.xp-vista.com/how-to-delete-registry-key-regkey-in-windows-7-2
  8. print3r

    Απορίες για CCleaner

    Εγώ αυτό θα έκανα. Μια και είναι μέρος της registry, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ τίποτα. Η πιθανότητα όμως να έχεις κάποιο τόσο σημαντικό αρχείο σε Temp φάκελο είναι μιδαμινή. Εκτός αν το έχεις βάλει επίτηδες. Με λίγα λόγια, δεν μπορώ να σου πω αν είναι απόλυτα ασφαλές αλλά δεν πιστεύω οτι θα μπορούσε να σε βλάψει αν το κάνεις. Αν θέλεις, μπορείς και να το κρατήσεις σε κάποιο backup ώστε αν δεις δυσλειτουργίες μετά από αυτό, να το επαναφέρεις.
  9. print3r

    Απορίες για CCleaner

    Βρες την Εκτέλεση (ή Run) στον Η/Υ σου και γράψε regedit. Εκεί κάνε ένα search για το αρχείο msiluvyk.com και διέργαψε την εντολή που το θέλει να ξεκινάει όταν ανοίγουν τα wingdows. Διάγραψε μόνο αυτή τη γραμμή καθώς οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου "χαλάσει" το λειτουργικό. Αν είσαι γνώστης ή θέλεις να το ψάξεις, μπορείς και να κοιτάξεις αν σου έχει αφήσει κι άλλα υπολείμματα. Είμαι σχεδόν βέβαιος όμως πως αυτό μόνο του, θα σου λύσει το συγκεκριμένο θέμα με το ΟΚ κουμπάκι.
  10. print3r

    προτάσεις usb flash drive

    http://www.e-shop.gr/kingston-dt100g3-32gb-data-traveler-100-g3-32gb-usb30-p-PER.550512 http://www.e-shop.gr/kingston-dtig4-16gb-datatraveler-g4-16gb-usb30-flash-drive-blue-p-PER.552772
  11. print3r

    Απορίες για CCleaner

    Δηλαδή όχι άλλα Wingdows. Βάλε Linux να γλυτώσεις.
  12. print3r

    Απορίες για CCleaner

    Η λύση είναι μία! Αλλιώς βρες ποιο πρόγραμμα ζητάει την πρόσβαση στο αρχείο αυτό και απενεργοποίησέ το. Το CCleaner δεν νομίζω να μπορεί να σε βοηθήσει στον τομέα αυτό.
  13. print3r

    Προβλημα με BIOS

    Είναι ο υπολογιστής σου δυσλειτουργικός ή έχεις για κάποιο λόγο περισσότερες απαιτήσεις απ'αυτόν; Αν όχι, τότε μην τα πειράξεις. Αν θέλεις να πειραματιστείς ή να το δοκιμάσεις, κάνε το. Δεν έχω ποτέ αλλάξει τον τρόπο που λειτουργούν οι RAM μου οπότε αν αποφασίσεις να τα πειράξεις, δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορώ να σου πω όμως οτι ίσως να μην καλύπτεται από πιθανή εγγύηση αυτό όμως και οτι πρέπει να το ψάξεις πρώτα για να δεις την πιθανότητα να προκαλέσεις ζημιά.
  14. print3r

    Προβλημα με BIOS

    Συνήθως αυτά που είναι γκριζαρισμένα είναι αυτό που δεν μπορείς να πειράξεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδή έχεις θέσει την διαχείρησή τους στο αυτόματο μάλλον. Εναλλακτικά μπορεί απλά να είναι πληροφορίες για κάτι στον υπολογιστή σου κάποια πράγματα οπότε και δεν αλλάζουν με άμεση παρέμβαση του χρήστη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.