Jump to content



Geforce fx-5200 πρόβλημα......


prophet23

Recommended Posts

Παίδες καλησπέρα σε όλους....:D......αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφηκών μου,όταν επιλέγω να στείλω την εικόνα στην τηλεόραση η εικόνα πηγαίνει αλλα δέν εμφανήζεται σωστά δηλαδή είναι ασπρόμαυρη και όχι σταθεροποιημένη ανεβοκατεβαίνει γιατί συμβαίνει αυτό;.....:cry: ενέργειες που έκανα και δέν έγινε κάτι 1. επέλεξα απο το μενού της κάρτας ''διαμόρφωση τηλεόρασης'' (tv format) την ένδηξη 'pal', σε μερικά άλλα μοντέλα κάρτας της ίδιας μάρκας υπάρχει και μια άλλη επιλογή (tv settings) που εκεί ρυθμήζεις σε τι έξοδο θα βγεί το σήμα της κάρτας αν δεν κάνω λαθος...:tomato: σε εμένα δέν υπάρχει κάτι τέτοιο. 2.χαμήλωσα την ανάλυση της οθόνης στα 800χ600 αλλα και πάλι τίποτα. Τι άλλο να κάνω; :( Το καλώδιο που έχει είναι τύπου s-video και καταλύγει στην τηλεόραση ως RCA, δεν το συνδέω όμως απο μπροστά γιατί η τηλεόραση δεν έχει βίσματα σύνδεσης απο μπροστά το συνδέω απο πίσω με την βοήθεια αντάπτορα..... πέζει αυτό κανένα ρόλο;

Tο σύστημα είναι το εξής:

intel pentium 4 στα 2.55

Δύο σκληροί δίσκοι 40 GB

Μνήμη 512

Παίδες ρίχτε τα φώτα σας γιατί με βλέπω να καταλήγω ετσι...:wall: .

Link to comment
Share on other sites

τι αντάπτορας? από composite -> βύσμα_κεραίας? μπορεί να παίζει αυτό κάποιο λόγο.

πάντως αν το βάλεις pal δεν έχεις κάτι άλλο να ρυθμίσεις.

μπορείς να δοκιμάσεις και κάποιους άλλους drivers βέβαια αλλά δεν φταίει αυτό, ο adaptor που χρησιμοποιείς είναι πιο πιθανό να φταίει.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα..:T: ..και ευχαριστώ και για την πρώτη (παρθενική):p βοήθεια ο αντάπτορας είναι ίδιος με αυτόν που έχουν τα playstation για να συνδέονται απο πιίσω απο την τηλεόραση......θα δοκιμάσω οτι είπατε και θα σας πώ αποτελέσματα.....εάν το συνδέσω άπό μπροστά λέτε να γίνει κάτι γιατί σε ένα dvd player ενός φίλου συμβαίνει το εξής: εχει δυο τροπους σύνδεσης με την tv 1.Απο εξόδους RCA ήχου και εικόνας του dvd player σε εισόδους RCA εικόνας και ήχου τηλεόρασης. 2.Κωτσάρεις-προσθέτεις στην έξοδο ΕURO-AV (τον προαναφερθέν αντάπτορα) στο dvd player και τα άλλα καλώδια πάνε ώς έχουν στην tv.

Kαι εδώ το κουφό για εμένα δεν ξέρω για εσάς οτι με τον 2 τρόπο σύνδεσεις που ανέφερα δεν έβγαινε στην τηλεόραση ούτε εικόνα ούτε ήχος......τα συμπεράσματα δικά σας!

Γιαυτό παραπάνω σας ρώτησα εάν πέζει κανένα ρόλο ο αντάπτορας...;).

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

FILE PROPHET ,EXO KI EGO MIA FX5200 PROLINK ΜΕ DVI , ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΝ TFT ΟΘΟΝΗ ΜΕ TO DVI ΚΑΛΩΔΙΟ, Η ΟΘΟΝΗ ΒΓΑΖΕΙ " NO SIGNAL"

ENOEITAI ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΝΕΟΥΣ DRIVERS ,ΕΧΩ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ 60ΗΖ ,ΑΛΛΑ Η ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ FX5200 ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ !

ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ?

H PROLINK BEBAIA DEN ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ MAIL POY EXΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΚΙ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Οχι φίλε μου δυστηχώς δεν ξέρω να έχει συμβεί και σε κάποιους άλλους κάτι τέτοιο,οπότε προφανώς δεν γνωρίζω κάτι για να σε βοηθήσω.....πιστεψε με λυπάμε γιατι και εγώ όταν αντιμετωπίζω τέτοια θέλω την λύση τους......εαν οποιαδήποτε στιγμή μάθω κάτι σχετικά με αυτο που με ρωτάς θα στο πώ....(αν και απο τότε που έκανες post το μύνημα μεχρι σήμερα πιστέυω να βρήκες απάντηση).....Ειληκρηνά 1000 συγνώμη που δεν σου απάντησα κάπως.....σύντομα:confused: .....ήξερα δεν ήξερα έπρεπε να σου είχα απαντήσει.......1000 συγνώμη.....αμέλια και μετά έφυγα και το ξέχασα......anyway:wassat: ελπίζω να με συγχωρέσεις.

Link to comment
Share on other sites

Oχι από την ημέρα που το δοκίμασα και δεν έβγαλε καθόλου είκονα (όπως αναφέρω και σε προηγούμενο post) :rant:.....απο τότε δεν ξαναδοκίμασα.Τώρα γιατί οταν το συνδέω απο πίσω μέσω αντάπτορα πέζει με ασπρόμαυρη εικόνα που τρεμοπέζει ενώ όταν το συνδέω απο μπροστά (χωρίς χρήση αντάπτορα) δεν βγαίνει καθόλου εικόνα.........πραγματικά αδυνατο να απαντήσω...........το δοκίμασα και με άλλο καλώδιο......και πάλι τα ίδια:confused: αφότου ηρεμήσω ίσως κάποια μέρα ξαναδοκιμάσω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.