Jump to content

Wood desk pc

apotheo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο πολλες ιδεες που πηρα απο εδω μεσα και λογω χωρου ηθελα ενα μηχανημα χωρις πολλα καλωδια εξω  αλλα να ταιριαζει και τα αλλα επιπλα του χωρου.δεν προλαβα να τραβηξω λογω χρονου την διαδικασια κατασκευης.Τα χαρακτηριστηκα θα σας τα ανεβασω αργοτερα.

IMG_1008.JPG

IMG_1011.JPG

IMG_1013.JPG

IMG_1014.JPG

IMG_1016.JPG

Πρώτη δημοσίευση !

Και τι δημοσίευση ! ! !  :T:

Αλλά ασυγχώρητος!!!!

Ούτε μια κατασκευαστική φωτογραφία !

Και πως θα ανέβει η συγκίνηση??? :(

Αλλά ας αφήσω τη πλάκα.

Καλώς μας "ήρθες" ! :D

Πολύ ωραία η δουλειά σου και προσεγμένη!  :T:

Tα ερωτήματα πολλά, αλλά ένα ένα με τη σειρά τους.

Κάτι που πρόσεξα και μου έκανε εντύπωση:

Το Subwoofer πάνω στο τραπέζι, δεν συντονίζει με αυτό ?

Μου αρέσει πολύ, αλλά όπως έιπε και ο Στέλιος θα ήθελα να δω μερικές φωτογραφίες απο τη διαδικασία ε και κάποιες απο μέσα με τη διάταξη και τις συνδέσεις :)

Δεν συντονιζει τιποτα φιλε φωτο απο την διαταξη θα ακολουθησουν απο την κατασκευη λογω χρονου δεν προλαβα να τραβηξω το εχω φτιαξει ολο μονος μου με ξυλα που αγορασα ετοιμα κομμενα εκτος απο μερικες λεπτομεριες και τις τρυπες που εγιναν με ενα ποτητρυπανο και μια σεγα.

Αναμενουμε φιλε! Εξαιρετικο και πανεμορφο!! Καποια στιγμη , οταν δε θα νιωθω σα 80 χρονων παππους με χερια τρεμαμενα θα κανω κατι αναλογο σε διπλασιες διαστασεις (για 2 pc ) ,αλλα θα παρει καποια χρονια μεχρι να το καταφερω! 

Εξαιρετικο και περιμενουμε !

Μερικές φωτο από μεσα δεν εχω ασχοληθεί με το cable management καθόλου 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.