cpgr Απρίλιος 8, 2016 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 @GeoF1Θελει τρελη προσοχη στα φρενα... ισα ισα το πατας και στα κατεβασματα αφηνεις...abs στυλ..μπορω να ανεβασω και ενα βιντεακι απο το λαπ μου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpgr Απρίλιος 8, 2016 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 8, 2016 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Θελει practice. Χρονο δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 8, 2016 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 (edited) Δοκιμάστε το setup που έκανα χρόνο https://drive.google.com/file/d/0B1UNl21-h5iHVW50Skd3dElYdkk/view?usp=sharing Φρενάρετε στην ευθεία στην αρχή με δύναμη κ σταδιακό άφημα, 5η σε 4η άμεσα, μετά φρένα με ρολαριστή 3η κ (τώρα το δύσκολο), αλλαγή σε 2α με άμεσο πάτημα γκαζιού ώστε η 2α να σας βρει στην επιτάχυνση. Με το setup , η έξοδος είναι εύκολη , τέρμα γκάζι παντού. Είδα 1:07:800 σε κάποια στγμή στο delta. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2016 από liakjim 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 8, 2016 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Ενα γυρο εκανα κ με τα ενα ματι κλειστο απο τη νυστα επεσα στο 1.10(1.5 δευτερα κατω)... Αυριο που θα ειμαι ξεκουραστος θα ξαναδοκιμασω @liakjim καλο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Απρίλιος 9, 2016 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Αν είμαι καλύτερα θα περάσω κ γω για grid filling. Λόγω ημισυναχιού δεν έχω κάνει γύρο αλλά πιστεύω αν μπω κανά μισαωράκι πιο πριν θαμαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 10, 2016 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Τι ώρα τρέχουμε ρε παιδιά ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Απρίλιος 10, 2016 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Σημερα λεω να μην μπω γιατι δεν εχω κανει ουτε εναν γυρο(ναι ξερω στα @@ σας..) Καλο αγωνα! @Georgiadis Giorgos Υποθετω 21:30 αρχιζει ο αγωνας..αν δεν κανω λαθος.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 10, 2016 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 @panosdimp μπορεις να το κανεις εσυ πλζ ;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 10, 2016 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 PASSWORD : lotto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrylits Απρίλιος 10, 2016 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά!σημερα θα καταφέρω τελικά να μπω και εγώ για πρώτη φορά!Μιλάτε μέσω team speak? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Απρίλιος 10, 2016 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Ναι μιλάμε TS... Μπράβο παιδιά, παρά το λαγκ ήταν πολύ ωραίος αγώνας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Απρίλιος 10, 2016 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Jim ευχαριστώ για το setup,δεν έκανα καθόλου practice και στο μισαωρο που μπήκα πριν το qual με έσωσες Υπάρχουν αυτά τα stats με το consistency κτλ να ρίξω μια ματιά?Παίζει να έκανα συνέχεια ίδιους χρόνους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 10, 2016 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος Oxide Burnedbrain έγραψε: Jim ευχαριστώ για το setup,δεν έκανα καθόλου practice και στο μισαωρο που μπήκα πριν το qual με έσωσες Υπάρχουν αυτά τα stats με το consistency κτλ να ρίξω μια ματιά?Παίζει να έκανα συνέχεια ίδιους χρόνους. Στην πρώτη υπογραφή μου είναι . Μπράβο συναγωνιστές ήταν ωραίος ο αγώνας παρ΄ όλο το λαγκ,άπιαστοι οι oxide,nasos ,vasmoulakis, Dimitris. Eπόμενο κόμπο ο @wargasm Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 10, 2016 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Ωραίος Christian, εντυπωσιακός όπως πάντα. Μηχανή. Πίσω λίγο αγαρμπος συν το lag τα είχα τα θέματά μου. Μάχες με Γιώργο και Νάσο. Κρίμα για το lag. Έφυγε και ο Θοδωρής. Ελπίζω καλύτερα την άλλη φορά. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Απρίλιος 10, 2016 Author #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Πάνο,τα άλλα τα stats λέω,αυτά που γράφουν και incidents,consistency,lap times.... Έχουμε τέτοια? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 10, 2016 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Πάνο,τα άλλα τα stats λέω,αυτά που γράφουν και incidents,consistency,lap times.... Έχουμε τέτοια? Ανέβασε το *.json στον φάκελο out στο documents, στο simresults.net Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Απρίλιος 10, 2016 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 2 minutes ago, liakjim said: Ανέβασε το *.json στον φάκελο out στο documents, στο simresults.net Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk What kind of sorcery is this? Πολύ καλό! Ευχαριστώ πολύ! http://simresults.net/160410-q4y 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Απρίλιος 10, 2016 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2016 Καλός ο αγώνας με τα ούλα του.Μπράβο στο πόντιουμ κ ιδίως στο Χριστιανό για τον φοβερό ρυθμό του. Από τον 10ο γύρο κ μετά δεν την πάλευα με τίποτε.Για όλα φταίει το συνάχι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpgr Απρίλιος 11, 2016 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 Πολυ καλος αγωνας/κομπο αν και το λοτους λιγο νευρικο...Φοβερη μαχη με @uhu! ειδικα στο 1.59 με κοψοχολιασες ..τα ειδα ολα πραγματικα δεν ειχα προσεξει οτι σου εφευγε προς τα μεσα και πηγαινα να περασω... Επισης ειδα μεγαλη διαφορα με το βαρος των καυσιμων..Εχοντας συνηθισει λαπς με 10λιτ εβαλα 22 για τον αγωνα και μου "εφυγε" στο φρεναρισμα στη πρωτη κλειστη στροφη ..απο 7ος τελευταιος.... @wolves Σορυ για το χιτ..νομιζα οτι χωρουσα να περασω.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts