Jump to content

cpgr

Members
  • Posts

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by cpgr

  1. Καλα παντου υπαρχουν τετοια ατομα το θεμα ειναι οτι στο ΤΕΙ για το παιδι που θελει προγραμ. ειναι καλυτερο απο την αποψη οτι θα τελειωσει ποιο γρηγορα με καλυτερη εμπειρια στο προγραμματισμο και δεν θα φαει το χρονο του με αλλα "ασχετα" μαθηματα οπως πχ διαφορικες ή οργανωση η/υ κλπ . Μετα με με ενα καλο μεταπτυχιακο μπορει να βρει ευκολα δουλεια ως προγραματιστης και Ελλαδα και εξωτερικο πολυ ποιο ευκολα...Γνωριζοντας απο πριν τι θες να κανεις περνας ποιο γρηγορα και ευκολα μαθηματα σε οποιαδηποτε σχολη επειδη εχεις καλυτερο κινητρο και ορεξη απο καποιον που παει ψαχνοντας.
  2. Δικιο εχει ο @Delijohn ο προγραμματισμος ειναι θεμα καθαρα προσωπικης δουλειας-"καψιματος" καλυτερα...Απο εκει και περα ψαξε με τι θες να ασχοληθεις ποιο πολυ (πανω σε ποιο κομματι software/hardware κλπ) ,γιατι καθε σχολη δινει ποιο πολυ βαση σε διαφορους τομεις...δεν ειναι ολες το ιδιο...γενικα ομως ολες θα σου μαθουν εισαγωγικα πραματα και θα σου δειξουν το δρομο σε νεες επιστημες και αντικειμενα..απο εκει και περα οτι κανεις μονος σου. Επισης τα ΤΕΙ για προγραμματισμο κανουν πολλα παραπανω σε πρακτικο κομματι απο οτι τα ΑΕΙ που ασχολουνται κυριως θεωρητικα. Το μονο που μπορεις να κανεις για ψαξιμο ειναι να δεις τα προγραμματα σπουδων καθε μιας και τα φορουμ τους να δεις τι παιζει... Γενικα η επιστημη υπολογιστων στο Ηρακλειο ειναι πολυ καλη-δυσκολη σχολη. Εγω σπουδαζω Βολο μηχ.Η/Υ πλεον ειχα περασει ως μηχ. ηλεκτρ.υπολογ. και δικτυων ,εαν δεν διαβαζεις πολυ και δε σου αρεσει το μπαχαλο του ελληνικου πανεπιστιμιου απλα μην κανεις το κοπο να τη κοιταξεις...ειναι απαραδεκτοι εδω περα...απο τα λιγα "καλα" φρουτα των ελληνικων πανεπιστιων...σταματαςω εδω το θαψιμο γιατι μπορω να γραφω για ωρες...:P
  3. cpgr

    Έφτασε στην Ελλάδα το διεθνές υποθαλάσσιο καλώδιο ΑΑΕ-1

    Ενω στη χωρητικοτητα που λεει Τbps ειναι πολυ σωστος...μαλλον θελει να πει "χωρητικοτητα" - bandwith...
  4. cpgr

    [Greek Gatherings 24-4-2016] Blackwood Rallycross - Ford Fiesta WRC

    Καλα φοβερο κομπο προβλεπονται πολυ καλες μαχες...εμενα εχει ενα θεμα με κανει "ινβαλιντ"οταν μπαινω στη 1η στροφη και δε μου μετραει τα λαπ ταιμς..
  5. cpgr

    [Greek Gatherings 17-4-2016] BarbaGallo - Alpha Romeo GTA

    Αμα εμπαινε λιγο καλυτερα στις στροφες θα ηταν ακομη καλυτερο...:P
  6. cpgr

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Χρονια πολλα παιδια! +1 xαχα..
  7. cpgr

    [Greek Gatherings 10-4-2016] Silverstone National - Lotus type 25

    Πολυ καλος αγωνας/κομπο αν και το λοτους λιγο νευρικο...Φοβερη μαχη με @uhu! ειδικα στο 1.59 με κοψοχολιασες ..τα ειδα ολα πραγματικα δεν ειχα προσεξει οτι σου εφευγε προς τα μεσα και πηγαινα να περασω... Επισης ειδα μεγαλη διαφορα με το βαρος των καυσιμων..Εχοντας συνηθισει λαπς με 10λιτ εβαλα 22 για τον αγωνα και μου "εφυγε" στο φρεναρισμα στη πρωτη κλειστη στροφη ..απο 7ος τελευταιος.... @wolves Σορυ για το χιτ..νομιζα οτι χωρουσα να περασω..
  8. cpgr

    Android Mobiles Thread

    Ναι ισχυει παρε ενα παλιο ανδροιδ μην το συνδεσεις στο ιντερνετ για κανει ενημερωσεις και δε προκειται να κολησει ποτε..
  9. cpgr

    Android Mobiles Thread

    Ναι αυτο ακριβως ..ο λογισμικο εχει σχεδιαστει ετσι ωστε να μην χρειαζεται πολλους πορους για να δουλεψει ....αυτο ομως απο μονο του σε περιοριζει παρα πολυ στις δυνατοτητες που εχει σε σχεση με το ανδροιδ... στη τελικη το hardware ειναι ιδιο πανω κατω για ολα τα κινητα ,οτι αποδιδει το ενα τσιπακι αποδιδει και το αλλο ..πχ δε μπορεις να τρεξεις κατι που θελει 2γβ ραμ σε 1γβ χωρις να κολαει στη πραγματικοτητα...μπορεις ομως να το κανεις να φενεται οτι τρεχει καλα...κατι το οποιο κανει πολυ καλα η apple σε αντιθεση με τους υπολοιπους..
  10. cpgr

    [Greek Gatherings 10-4-2016] Silverstone National - Lotus type 25

    @GeoF1Θελει τρελη προσοχη στα φρενα... ισα ισα το πατας και στα κατεβασματα αφηνεις...abs στυλ..μπορω να ανεβασω και ενα βιντεακι απο το λαπ μου..
  11. cpgr

    Assetto Corsa

    Ok το ειχε μπλοκαρει το αντιβαιρους
  12. cpgr

    Assetto Corsa

    Σε μενα δεν υπαρχει πουθενα csv αρχειο...
  13. cpgr

    [Greek Gatherings 10-4-2016] Silverstone National - Lotus type 25

    Χααχαχ ελα ρε καλο ειναι και το λοτους ..θελει λιγο προπονηση..!
  14. cpgr

    Καταστατικό Server και σειρά επιλογής Combo

    Μπορουμε να βαλουμε και το μαστανκ? πρεπει να ειναι στα ιδια σπεκς...
  15. cpgr

    [Greek Gatherings 03-4-2016] Monza - Mercedes C9 Sauber

    Εχει κανεις το ριπλει?
  16. cpgr

    [Greek Gatherings 03-4-2016] Monza - Mercedes C9 Sauber

    Τελικα το καινουριο ταιρ μοντελ πολυ μπροστα..εκανα 1.46 με μιντιουμ ελαστικα και σεταπ @GoMaR με σοφτ παει αρκετα παρακατω..
  17. cpgr

    [Greek Gatherings 03-4-2016] Monza - Mercedes C9 Sauber

    @spyderΓενικα μεχρι στιγμης ετρεχα με 70% και στοκ σεταπ και ειμαι γυρω στο 1.50...απο οσο ειδα σε σχεση με το βιντεακι του @GoMaR δε μπορω να επιταχυνω τοσο πολυ στις εξοδους των στροφων και γιαυτο ισως χανω τοσο χρονο.. θα δοκιμασω με το σεταπ του και βλεπουμε...
  18. cpgr

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Eμενα εχει θεματα και μου ειπε η Logitech στο φορουμ να την επιστρεψω στο μαγαζι που τη πηρα (eshop) για σερβις ..
  19. cpgr

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    To zonda γιατι εχει τοσο αποτομο φρενο?
  20. cpgr

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Πολυ δυνατο κομπο καλα θα περασουμε!
  21. cpgr

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Προτεινω brands hatch ή και καμια valellunga ..!
  22. cpgr

    Assetto Corsa tips and tricks

    Σε μενα δεν δουλευουν τα πενταλ και με το report combined pedals on ,μου βγαζει οτι το γκαζι ειναι πατημενο μεχρι τη μεση και οταν το παταω , τερματιζει απο τη μεση και μετα...
  23. cpgr

    Assetto Corsa tips and tricks

    To γκλομπαλ δεν αναιρειται οταν μπανει το προφιλ του σπεσιφικ?
  24. cpgr

    Καινουργιο κινητο

    Δεν εχω εμπειρια αγορας απο κινα και δε ξερω αν θα σε χρεωσουν στο τελωνιο...Γενικα ολα τα ανδροιδ πεφτουν με παρομοιο ρυθμο ,οτι και να παρεις μετα απο 6 μηνο την ιδια μειωση θα εχει...Ρομ περνας οποια θες αμα το κανεις ρουτ ,αλλα νομιζω η πολυ-γλωσσικη ρομ εχει και ελληνικα μεσα οποτε για ποιο λογω να την αλλαξεις?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.