uhu Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2016 (edited) Track: Blackwood Rallycross Car: Ford Fiesta WRC 2015 Laps: 2 x 15 Ambient temp : 23 c GRIP : 96 % στο practice να τελειωνει ο αγωνας με 98-99% Weather: Mid Clear Time of day: 14:00 Practice: 45 λεπτά, 20:15 Qualify: 30 λεπτά, 21:00 Race: 21:30 Σημαντικό: Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Το Φιεστάκι. http://www.racedepartment.com/downloads/rallylegends-mod-ford-fiesta-rs-wrc-tarmac-gravel-spec-v-1-0.9852/ Η πίστα. http://www.racedepartment.com/downloads/blackwood.2639/ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2016 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 18, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Τα link ξέχασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 18, 2016 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Βάλε links >>>>>track >>>car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 18, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Τώρα που το θυμήθηκα... Υπάρχει τρόπος να κλείσει το minorating ή θα πιάσουμε όλοι πάτο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 18, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 (edited) Καλά δε θα το πάμε και επίτηδες σουγκρουώμενα. Και τα 2 σημεία που εχει γραμμές η πίστα λίγο πριν την εκκίνηση μπορούμε και αυτά να τα σεβαστούμε σε κάποιο βαθμό. Τον server ας ετοιμάσει κάποιος. Λόγο σκόνης και επεξεργασίας της απο την gpu μάλλον θα πρέπει να κατεβάσετε λίγο τα graphics. Τουλάχιστον ο ταπεινός μου i5 με την 750ti ήθελαν κατιτης λιγότερο stretchάρισμα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2016 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 18, 2016 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Έκανα μερικά laps offline!! Το combo για τα δικά μου τα γούστα τουλάχιστον είναι σκέτη γκάβλα!!! O @sosna που έχει και λεβιέ (χειρόφρενο) δε θα βγει απο το server ποτέ!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 18, 2016 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Το combo είναι απίστευτο!!! Βάλτε dusty στο grip και gravel version του αυτοκινήτου.@gomar@panosdimp Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 18, 2016 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 (edited) "Server Contains Unavailable Content" εχω κατεβασει απο τα λινκ που εβαλε ο @uhu ????? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2016 από wolves Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 18, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 και σε μένα το ίδιο. λολ Τι πίστα εχετε φορτώσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 18, 2016 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος uhu έγραψε: Τι πίστα εχετε φορτώσει? τσιπουρο-wood 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 18, 2016 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Οκ οk hic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Απρίλιος 18, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 (edited) Προσοχή παίδες. minorating grade c Σε μια ώρα μέσα!!! Ο τανγκο παίζει χωρίς??? Κατά τα άλλα παίζει καλά και τα τρακαρίσματα είναι πραγματικά απόλαυση. Ελαφρύτερη απο ότι περίμενα... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2016 από uhu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Απρίλιος 18, 2016 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 4 hours ago, Georgiadis Giorgos said: Έκανα μερικά laps offline!! Το combo για τα δικά μου τα γούστα τουλάχιστον είναι σκέτη γκάβλα!!! O @sosna που έχει και λεβιέ (χειρόφρενο) δε θα βγει απο το server ποτέ!!! Την Κυριακή έχει acrl αλλά με κόβω να τρέχω εδώ. Εσύ ρεμάλι πως θα τρέξεις την Κυριακή θα κουβαλάς τιμονιέρα μαζί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpgr Απρίλιος 18, 2016 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Καλα φοβερο κομπο προβλεπονται πολυ καλες μαχες...εμενα εχει ενα θεμα με κανει "ινβαλιντ"οταν μπαινω στη 1η στροφη και δε μου μετραει τα λαπ ταιμς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Απρίλιος 18, 2016 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 (edited) 27 minutes ago, sosna said: Εσύ ρεμάλι πως θα τρέξεις την Κυριακή θα κουβαλάς τιμονιέρα μαζί? Ελπίζω να μπορέσω να την κουβαλήσω... Αλλιώς όσες μάχες προλάβουμε μεσοβδόμαδα Το απλό ή το gravel μπήκε?? Γιατί έχω την εντύπωση πως το "απλό" είναι πιο γρήγορο Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2016 από Georgiadis Giorgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Απρίλιος 19, 2016 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 Μισή άσφαλτο και μισή χώμα είναι η πίστα. Να δω πως θα στρίψουμε στη πρώτη στροφή όλοι μαζί και μετά έχει άλμα Διασκεδαστικό και απολαυστικό το κομπο, είναι κάτι διαφορετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 19, 2016 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 πριν 6 ώρες, το μέλος uhu έγραψε: Ελαφρύτερη απο ότι περίμενα... Δεν παυει να ειναι βαρια ομως ή ισως unoptimized. Χτες στον τελευταιο αγωνα που ημασταν 5-6 μονο, στη φαση της ομαδικης στουκας (που καναμε και restart τον αγωνα) μου εβγαλε μηνυμα "CPU Occupancy 99% " που δε το εχει βγαλει ποτε. Που σημαινει οτι με 10+ ατομα, αν αρχισουν και τις στουκιτσες θα "γονατισει" το συμπαν ολο στο συστημα μου. Eνταξει το combo ειναι καλυτερο απο οτι νομιζα, αλλα not my type. Το mr, ετσι οπως σας κοβω, καλυτερα να το κλεισετε για αυτο το combo. Ειχα ξεκινησει και ειχα μια ωραια μαχη χτες με τον Tiago (το παλληκαρι που εφτιαξε την πιστα) αλλα μας τη χαλασε ο @cpgr που βγηκε αερα-πατερα απο τα πιτς και τον εστειλε στον τοιχο. @cpgr mini map το λενε, παλληκαρι μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 19, 2016 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 Πρόταση : μήπως το event να σηκωθεί από τώρα στον tango που δεν έχει MR? ( @GoMaR ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 19, 2016 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 Ναι αμε , σαφως και μπορουμε.Απλα εντος της ημερας γιατι εχω αρκετες εξωτερικες δουλειες.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 19, 2016 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 Με ενημέρωσαν πως δεν γίνεται να βγάλω εκτός το minorating εγώ μπορούν όμως εκείνοι οπότε αποφάσισα να το αφήσω ως έχει ,μπαίνουμε στον Tango μόλις το φτιάξει ο Γιάσονας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts