Jump to content



Απο 800d σε micro atx


Recommended Posts

Καλησπέρα κυρίες και κύριοι!

 

Πριν 2 εβδομαδες ήρθα για δουλεια σε νησι και είμαι με το λαπτοπ της αδερφης μου. Πίσω στο σπίτι μου έχω το συστημα της υπογραφής  που μου λείπει πολύ (ναι, ο καλύτερος μου φίλος είναι το κομπιουτερ μου!) και δεν μπορω να μεταφέρω λόγω του όγκου του 800d. Σκέφτηκα να το πουλήσω και να παρω κανα δυνατό λαπτοπ αλλά έτσι θα χάσω τη χαρά του wc και την ιδιαίτερη pci xpress κάρτα ήχου που πολύ γουστάρω.

 

Για το λόγο αυτό σκέφτηκα να πουλησω mobo,cpu, κουτι και τριπλο ψυγειο, και να πάρω ένα κουτί όπως το corsair 350d, αναγκαστικά διπλό και λεπτότερο ψυγείο από το 60αρι alphacool που έχω και micro atx μητρική. Θα ήθελα να μπορει να χωράει μια αξιοπρεπη κάρτα γραφικών, ένα συμβατικό σκληρό και οπωσδήποτε την κάρτα ήχου.

 

Υπολογίζω ότι σπρώχνοντας τα δικά μου πραγματα βγαζω περίπου 450 ευρώ. Αντε να βαλω και κανα κατοσταρίκο ακόμα.

Περιμένω προτάσεις για:

κουτί

ψυγείο που να χωράει σε αυτό το κουτί

cpu και mobo.

 

Να αναφέρω ότι δεν είναι ανάγκη ο επεξεργαστής να είναι ι7 και η μητρικη gaming όπως αυτά που έχω. θα ήθελα πιο πρόσφατα πράγματα αντίστοιχων επιδόσεων ή και λίγο καλύτερων, γιατί με καλύπτουν μία χαρά και να είναι αξιόπιστα.

 

Ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Θέλεις ξεκλείδωτο επεξεργαστή για oc; Αν όχι, τί θα σου χρειαστεί το custom loop που έχεις, έστω και με μικρότερο ψυγείο; To budget δεν νομίζω ότι είναι αρκετό για ξεκλείδωτα κομμάτια, εκτός αν πάς πάλι σε μεταχειρισμένα.

Link to comment
Share on other sites

το μπατζετ αφορα μητρικη και επεξεργαστη και κουτι. τα κομματια της υδροψυξης τα εχω και σκεφτομαι να τραμπαρω το τριπλο ψυγειο του αβαταρ μου με μικρότερο ωστε να χωρανε σε πιο μαζεμενο κουτι.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 11 months later...

Ένα χρόνο μετά ακριβώς να δηλώσω ότι κατέληξα στο phanteks evolv atx που αν και δεν είναι τελικά matx κουτί, προσφέρει ικανοποιητικούς χώρους με διαχειρισιμο όγκο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.