Jump to content



Οκτώ πυρήνες θα έχει ο AMD Zeppelin


yanni

Recommended Posts

Ο AMD Zeppelin είναι ένας επεξεργαστής, ο οποίος με βάση το Fudzilla επιβεβαιώνεται ότι θα περιλαμβάνει έως οκτώ πυρήνες Zen. Κάθε πυρήνας θα διαθέτει 512KB L2 cache, ενώ κάθε τέσσερις πυρήνες θα μοιράζονται 8MB L3 cache, με την συνολική L3 cache ανά Zeppelin να φτάνει τα 16MB. Επιπλέον κάθε Zeppelin θα διαθέτει PCIe 3.0 γραμμές, SATA 3 controller, και μία 10GbE σύνδεση δικτύου, ενώ η server έκδοση θα περιλαμβάνει server controller hub, DDR4 memory controller και AMD secure processors.

 

AMD Greenland.jpg

 

Η επόμενη γενιά Opteron επεξεργαστών θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 σε τρεις εκδόσεις, με ένα, δύο και τέσσερις Zeppelin επεξεργαστές σε μορφή MCM(Multi Chip Modules), ενώ αναμένεται προς το τέλος του 2017 να δούμε και μία MCM APU με έναν Zeppelin, super-fast 100GB/s interconnection μέσω τεσσάρων GMI links και Greenland (Vega) high performance GPU με επιδόσεις άνω των 4 TFlops.

 

Πηγή: AMD Zeppelin is an 8 core Zen

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.