Jump to content



Samsung S7 Edge


Chosen

Recommended Posts

Από βδομάδα μου έρχεται το S7 Edge και με έχει πιάσει ήδη πονοκέφαλος με το κάλυμμα της οθόνης.

Άλλοι πουλάνε σκληρό κάλυμμα που στα reviews βλέπω απώλεια touch sensitivity και άλλοι μαλακό για το οποίο στα reviews ακούγονται παράπονα για ξεκόλλημα στα ιδιόμορφα πλαϊνά του κινητού.

 

Το έχει κανείς από σας και αν ναι, έχετε βάλει κάλυμμα;

 

Για θήκη έχω βάλει στο καλαθάκι την https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01A7IDKMO/ και περιμένω να καταλήξω στο θέμα της οθόνης για να προχωρήσω. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο και για θήκη, είμαι ανοικτός σε προτάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Θελει προσοχη ωστε να ειναι συμβατο το οποιο Screen protection με την εκαστοτε θηκη.

 

Η μονη εταιρια που μου ειπε οτι ειναι οκ, ειναι η Spigen. Σκεφτομαι να παρω απο εκει ενα combo Θηκης και ζελατινας.

 

Για την ωρα εχω την original flip με το παραθυρι, αλλα δεν με βολευει.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Για καποιο ανεξηγητο λογο ουτε το Amazon.co.uk  αλλα ουτε και το spigen.co.uk εχουν την προστασια για το EDGE.

Απο Αμερικη μονονννν :

 

http://www.spigen.com/collections/galaxy-s7-edge/products/galaxy-s7-edge-screen-protector-curved-crystal

 

Ψωνιζω αποκλειστικα Spigen εδω και χρονια και ετοιμαζομαι να παρω την αποπανω και την Thin Fit.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η ασφάλιση τόσο ακριβών κινητών δεν είναι μία λύση ώστε να κρατήσεις το S7 Edge χωρίς καμία θήκη; :p

 

Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου να αλλοιώνω τον όγκο του κινητού...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το κινητό έφτασε και γ**άει: δεν το έχω ανοίξει ακόμα :p (Copyright JimK 2004).

 

Όχι, εντάξει έκανα μεταφορές κλπ αλλά θέλω να πάω το πρωί να κόψω την SIM. Επίσης, δεν έχουν έρθει ακόμα θήκη και κάλυμα οπότε ψήνομαι να το ξαναβάλω στο συρτάρι :s

 

Μαζί με το κινητό, έκανα και μια αναβάθμιση στο συμβόλαιο της συζύγου και είχα σουρεάλ διάλογο με το προσωπικό της Meteor για την ενεργοποίηση της SIM:

 

meteor.png

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια την Nillkin 9H για προστασία στο τζάμι και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Από ότι έψαξα δεν έχει όμως για S7 Edge.

Spiegen δεν έχω χρησιμοποιήσει προστατευτικό, αλλά είναι η θήκη μου και αν και δεν μου έχει χρειαστεί, φαίνεται εξαιρετική κατασκευή.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικο το κινητό και καλοδούλευτο.  

Το να το βάλεις στο συρτάρι δεν είναι και τόσο κακή ιδέα, το δικό μου απέκτησε γρατζουνιές ήδη από την πρώτη εβδομάδα. Υπάρχει αρκετό κράξιμο στο Internet για το baby glass της Samsung. Να φανταστείς ότι η χρήση που κάνω είναι πολύ προσεγμένη και από την πρώτη ημέρα το είχα σε θήκη σαν πουγκί, το δε κεντρικό πλήκτρο είναι πλέον μες στις γρατζουνιές.

 Για να σταματήσουμε την γκρίνια το κινητό είναι πολύ καλό, έχει ωραία οθόνη και χαίρεσαι να το κρατάς στο χέρι σου. 

Όποιος βρει κάποια καλή προστασία οθόνης ας μας ενημερώσει.  Από ότι ακούγεται τα προβλήματα ποιότητας που έχει η samsung με τις οθόνες της και κυρίως οι διακυμάνσεις στις ακριβείς τους διαστάσεις έχουν ταπεινώσει πολλούς παραδοσιακούς κατασκευαστές από προστασίες οθόνης, αφού δεν εφαρμόζουν καλά και ξεκολάνε. Το δικό μου το έχω σε μία απλή ζελατίνα από το πλαίσιο, αλλά είναι πολύ μέτρια. Έχω παραγγείλει από το ebay μια screen knight και αναμένω. Για την χρήση που κάνω οι πιθανότητες πτώσης είναι πολύ μικρές και γι' αυτό δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα και δεν έχω καταφύγει ακόμα στη λύση του glass.   Τα τελευταία χρόνια με είχαν βολέψει οι original flip θήκες και με τα προηγούμενα κινητά δεν είχε χρειαστεί προστασία οθόνης.  Αυτή τη φορά όμως ήθελα να το έχω το κινητό γυμνό στο χέρι μου. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν θελετε μεμβρανη προστασιας για το s7 edge, που να καλυπτει ολη την επιφανεια της οθονης, να μην ξεκολαει στις ακρες και να μην αλλοιωνει τα χρωματα της οθονης κοιταξτε αυτη εδω: http://www.ultimateshield.co.uk/samsung-galaxy-s7-edge-screen-protector/

Κολλαει με νερο πανευκολα, εχει α-ρ-ι-σ-τ-η εφαρμογη και η οποιες φουσκαλες απο την τοποθετηση  εξαφανιζονται εντελως σε λιγοτερο απο 24 ωρες.

Για να μην σας την πεταξει στις γωνιες της edge οθονης, πρεπει να συνδιαστει με θηκη που να πιανει "χαμηλα" για να μην σπρωχνει την μεμβρανη και ξεκολησει, πχ με καποιες γνησιες samsung θηκες που δοκιμασα δενει αψογα και δεν προκυτε να ξεκολησει ποτε.

 

Επισης αυτη η μεμβρανη περιλαμβανει και κομματια για ολοκληρη την συσκευη, μπορειτε να τοποθετησετε ολα τα κομματια αν θελετε και να εχετε την συσκευη χωρις θηκη.Φυσικα μεμβρανη ειναι, προστατευει μονο απο γρατσουνιες οχι απο πτωσεις.

 

Θεωρω οτι με αυτη την μεμβρανη και σε συνδιασμο με καταλληλη θηκη δεν προκυτε να ξαναασχοληθητε με την προστασιας οθονης στην συγκεκριμενη συσκευη, εμενα μου ελυσε τα χερια, ειναι το μοναδικο που εκατσε ολα τα αλλα την δευτερη μερα ξεκολαγανε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Η προστατευτική μεμβράνη της Spigen έκατσε πανεύκολα, μέσα σε 5 λεπτά είχα καθαρίσε και με την πρώτη απόπειρα (έχουν 2 μεμβράνες μέσα στη συσκευασία).

 

Η δε θήκη της Spigen καλύπτει το κινητό άψογα και γενικά εξεπλάγην από θήκη των 7 λιρών, αν και ξέρω ότι η Spigen κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα.

 

Επίσης, πήρα έναν ασύρματο φορτιστή/dock και δουλεύει μια χαρά, πολύ ευχαριστημένος. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B017YOF450/

 

 

 

Fun fact: παρήγγειλα τα πάντα πριν από 2 βδομάδες, μέρα Πέμπτη. Κινητό από Meteor.ie, θήκη από Amazon και προστασία οθόνης από Αμερική (Ebay).

Το κινητό έφτασε πρώτο την Δευτέρα (2η εργάσιμη), μετά ήρθε το δέμα από Αμερική (5 εργάσιμες - wow) και μετά το δέμα από Αγγλία (7 εργάσιμες).

Το λέω fyi, αν ψήνεστε και αποφεύγετε την Αμερική λόγω απόστασης, 5 εργάσιμες είναι πολύ decent και στην περίπτωσή μου καλύτερο κι από την παράδοση του "διπλανού μου" Amazon.co.uk.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.