Jump to content

dimos313

Premium Members
  • Posts

    126
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dimos313

  1. dimos313

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους
  2. dimos313

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά Λάμπη, εύχομαι να είσαι δίπλα μας και να μας συντροφεύεις για πολλά ακόμα χρόνια.
  3. dimos313

    Samsung S7 Edge

    Καλορίζικο το κινητό και καλοδούλευτο. Το να το βάλεις στο συρτάρι δεν είναι και τόσο κακή ιδέα, το δικό μου απέκτησε γρατζουνιές ήδη από την πρώτη εβδομάδα. Υπάρχει αρκετό κράξιμο στο Internet για το baby glass της Samsung. Να φανταστείς ότι η χρήση που κάνω είναι πολύ προσεγμένη και από την πρώτη ημέρα το είχα σε θήκη σαν πουγκί, το δε κεντρικό πλήκτρο είναι πλέον μες στις γρατζουνιές. Για να σταματήσουμε την γκρίνια το κινητό είναι πολύ καλό, έχει ωραία οθόνη και χαίρεσαι να το κρατάς στο χέρι σου. Όποιος βρει κάποια καλή προστασία οθόνης ας μας ενημερώσει. Από ότι ακούγεται τα προβλήματα ποιότητας που έχει η samsung με τις οθόνες της και κυρίως οι διακυμάνσεις στις ακριβείς τους διαστάσεις έχουν ταπεινώσει πολλούς παραδοσιακούς κατασκευαστές από προστασίες οθόνης, αφού δεν εφαρμόζουν καλά και ξεκολάνε. Το δικό μου το έχω σε μία απλή ζελατίνα από το πλαίσιο, αλλά είναι πολύ μέτρια. Έχω παραγγείλει από το ebay μια screen knight και αναμένω. Για την χρήση που κάνω οι πιθανότητες πτώσης είναι πολύ μικρές και γι' αυτό δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα και δεν έχω καταφύγει ακόμα στη λύση του glass. Τα τελευταία χρόνια με είχαν βολέψει οι original flip θήκες και με τα προηγούμενα κινητά δεν είχε χρειαστεί προστασία οθόνης. Αυτή τη φορά όμως ήθελα να το έχω το κινητό γυμνό στο χέρι μου.
  4. Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το nitro. Δεν χαλάει τα αρχεία, ακόμα και αν περιέχουν πίνακες
  5. dimos313

    Οffice 2010

    Σωστά το κάνεις. Δοκίμασε να ξετικάρεις την επιλογή, κάνε ένα save και μετά προσπάθησε να την επιλέξεις ξανά. Κάποιες φορές πιάνει και το Table δουλεύει σωστά. Γενικά τα office 2010 και τα 2003 παρουσίαζαν συχνά τέτοια σκαλώματα, με τα 2013 εγώ πλέον δεν το έχω ξανασυναντήσει. Επιπλέον αν το αρχείο σου είναι .doc, δοκίμασε να το γυρίσεις σε .docx
  6. Έχει ξανακάνει και στο παρελθόν τέτοια αύξηση ο ΟΤΕ, όταν το full pack του δορυφόρου πήγε από τα 19,90 στα 21,90. Η αύξηση αυτή ξεκίνησε αρχικά για τις νέες συνδέσεις, ενώ για τους υφιστάμενους πελάτες 1 ή 2 μήνες αργότερα, όπου υπήρχαν και παντού ανακοινώσεις ότι αν δεν συμφωνούσαν μπορούσαν να ακυρώσουν τη σύνδεσή τους. Λογικά κάτι αντίστοιχο θα γίνει και τώρα.
  7. dimos313

    DiRT Rally

    Πλάκα θα χει τώρα να ψάχνουμε για τιμόνια. Αν και λογικά κάποια στιγμή θα το προσθέσουν
  8. dimos313

    Nova ή ΟΤΕ tv ?

    Προχθές το βράδυ είχαμε live τη νυχτερινή ειδική του monte carlo
  9. dimos313

    Nova ή ΟΤΕ tv ?

    Από ότι ξέρω το πακέτο με το πιάτο του OΤΕ περιλαμβάνει 30 μέτρα καλώδιο. Η χρέωση είναι για πάνω από 30 μέτρα καλώδιο. Αυτό που θέλω να συμπληρώσω είναι ότι τα τελευταία 3 καλοκαίρια που το παρακολουθώ, ο ΟΤΕ βάζει δωρεάν τον εξοπλισμό και χρεώνει μόνο την εργασία 50€. Αν θυμάμαι καλά το ίδιο είχε κάνει και το Πάσχα. Οπότε αν δεν βιάζεσαι, περιμένεις. Αν και ταπεινή μου άποψη είναι ότι δεν αξίζει να μιζεριάσεις για 50€. Η εμπειρία που σου προσφέρει με τα τόσα κανάλια δεν συγκρίνεται με την ελεύθερη τηλεόραση. Πέρα από την απασχόληση των παιδιών με τα disney channel (τα οποία είναι ποιοτικά, όχι σαν τα σκουπίδια του nikelodeon), ότι ώρα και να ανοίξεις τηλεόραση όλο και κάτι θα βρεις να δεις. Ακόμα και για τα αθλητικά (που και εμένα λέω ότι δεν με ενδιαφέρουν), οι λίγοι αγώνες NBA που βλέπω με αποζημιώνουν, το δε Moto Gp απλά μαμάει.
  10. dimos313

    Nova ή ΟΤΕ tv ?

    Μιας και το ανέφερες ότι σε ενδιαφέρουν τα παιδικά, έχε υπόψη σου ότι το disney junior που έχει ο ΟΤΕ είναι πολύ καλό για ηλικίες μέχρι 5 ετών. Επιπλέον το HD κάνει μεγάλη διαφορά στο οπτικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον στα ντοκιμαντέρ που θα παρακολουθείς, γι΄αυτό καλό είναι να συγκρίνεις τιμολογιακά τις 2 εταιρείες με χρήση hd.
  11. dimos313

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    DJD, .38-.45, Suedehead, RootX Καλή επιτυχία σε όλους.
  12. dimos313

    #labxmas2014 day 14 gift 22

    Πρωτείνη
  13. dimos313

    Media player...new

    Εγώ έχω ένα nuc i5 εδώ και 6 μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Συγκεκριμένα έχω αυτό: https://www.skroutz.gr/s/4510820/Intel-BOXD54250WYKH2.html 4 Προς το παρόν το έχω με 8gb μνήμη και με έναν wd black 750gb. Κάποια στιγμή θα του βάλω και ssd. Είναι πολύ αθόρυβο και περνάει με άνεση τον συντελεστή "παντόφλα", αφού το μικρό του μέγεθος δεν ενοχλεί. Σε σχέση με τις άλλες λύσεις που σκεφτόσουνα, το nuc υπερτερεί λόγω της μεγάλης ευελιξίας. Από την στιγμή που είσαι με windows μπορείς και παίζεις τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα, από Mkv των 720p μέχρι bluray3d iso.
  14. dimos313

    #labxmas2014 day 8 gift 14

    LAN SAN WAN. Καλή επιτυχία σε όλους
  15. dimos313

    Καλύτερος ISO loader

    slysoft virtual clone drive εδώ και χρόνια. Απλό και απροβλημάτιστο
  16. dimos313

    #labxmas2014 day 2 gift 4

    Σκόρος και ξερό ψωμί
  17. dimos313

    Command and Conquer

    Το πρώτο red alert με είχε εντυπωσιάσει και το είχα ευχαριστηθεί πιο πολύ, ήταν και από τα πρώτα παιχνίδια που είχα ως νέος στα pc. Το παιχνίδι όμως της westwood που είχα ασχοληθεί περισσότερο ήταν το dune, τότε ήμουν φοιτητής και ξενυχτούσαμε στις amiges μας.
  18. dimos313

    Ατελειωτες καθυστερησεις απο Κινα

    Όντως υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις. Παραγγελίες από Αγγλία που ερχόντουσαν σε 1 εβδομάδα πλέον κοντεύουν τις 3. Από Κίνα και hong kong δε κάνουν περίπου 45 ημέρες. Αν επηρεάζεται από το κλείσιμο της πύλης που λέει ο φίλος, θα ταλαιπωρούμαστε για καιρό.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.