Jump to content


EVGA GTX 1060 ή EVGA GTX 970 ?


Recommended Posts

Είμαι σε αναζήτηση κάρτας γραφικών αποκλειστικά και μόνο για gaming. Εχω στήσει ένα mini-itx με κουτί corsair carbide air240 και την ASUS Z97i plus μητρική με 8 GB ram.  Τροφοδοτικό είναι ενα corsair RM750. Ο προβληματισμός είναι αφενώς αν θα πρέπει να πάω σε mini-itx pci κάρτα, αφετέρου ποια απο τις παραπάνω θα ήταν η καλύτερη περίπτωση για gaming. Φυσικά θα δεχόμουν οποίαδήποτε άλλη πρόταση σε AMD αν και δεν τις ειχα προτιμήσει ποτε χωρίς ωστόσο κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Το budget είναι στα 250 ευρώ. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη...

 

Οι 2 περιπτώσεις που έχω βρεί είναι

 

1. 1060

2. 970

Έγινε επεξεργασία από dirving69
Link to comment
Share on other sites

Και στα 2 λινκ βλεπω την ιδια (970).

Αν σε παιρνει οικονομικα για 1060 πας σε αυτην χωρις δευτερη σκεψη. Απο amd μερια, αν βρεις στο μπατζετ σου rx 480 ειναι εξισου καλη επιλογη με την 1060. Η 970 εχει παλιωσει πλεον..

Εχε υποψην σου πως και 980 μεταχειρισμενη θα μπορουσες να παρεις στα περιπου 260-270 ευρω, αλλα και 390Χ στα περιπου 250.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.