Jump to content



Value for money mechanical keyboard


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

 

Αναζητώ ένα mechanical keyboard κυρίως για gaming  αλλά μπορώ να προσφέρω μέχρι 50-60 ευρώ ..Ρίχνοντας μια ματία στο net είδα το Motospeed inflictor tk αλλά διάβασα διάφορα περι τελωνείου παρόλο που πίστευα οτι οτι έρχεται μέσω ΚΙΝΑΣ δεν χρήζει έξτρα φόρου.. το Κατάστημα που το προμηθέυει είναι το gearbest.com  ...Παρακαλώ αν έχετε κάποιο να μου προτείνετε.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Οτιδήποτε έρχεται από χώρες εκτός Ε.Ε. χρήζει εκτελωνισμού και επιβαρύνεται με έξοδα εκτελωνισμού και ΦΠΑ.

Εξαιρέσεις είναι πακέτα που έρχονται ως δώρα ή με κόστος μικρότερο των 30€.

Κάποια κινεζικά καταστήματα δηλώνουν μικρή αξία ώστε να αποφεύγουν επιστροφρές από όσους αρνούνται να πληρώσουν τα έξοδα και φυσικά να κρατήσουν τις τιμές χαμηλά.

 

Ο @black66.gr είχε πάρει κάποιο μηχανικό, χωρίς  CherryMX διακόπτες (αυτοί ανεβάζουν το κόστος) και μπορεί να σου πει εντυπώσεις.

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
Link to comment
Share on other sites

Κατ΄αρχάς από το gearbest καθώς και από πολλά άλλα Κινέζικα eshops δεν πληρώνεις τίποτα άλλο εκτός από την τιμή αγοράς (μεταφορικά,τελωνείο κλπ) και αυτό γιατί είτε τα δηλώνουν οι Κινέζοι με μικρότερη αξία είτε σαν δώρα(gifts) . Έχω ψωνίσει εκατοντάδες πράγματα από εκεί ,και δεν έχει περάσει τίποτα τελωνείο.Όσον αφορά το πληκτρολόγιο,(μάλλον εννοείς motospeed inflictor CK) είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα χρήματα.Γερό και στιβαρό,με αλουμινένιο καπάκι και το προσωπική μου γνώμη,το κόκκινο πανέμορφο(αυτό έχω).Οι διακόπτες δεν είναι μεν cherrymx αλλά στην αίσθηση πατήματος ήχο κλπ είναι ίδιοι,και αν έχεις δουλέψει cherry δεν καταλαβαίνεις διαφορά. 

Εδώ ένα Ελληνικό review : 

 

Έγινε επεξεργασία από black66.gr
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ωραίο φαίνεται, θα το παραγγείλω κ εγώ. Κοιταξα gearbest έχει εξαντληθεί στην Ευρωπαϊκή αποθήκη αρα μόνο από κινας τώρα. Στο banggood έχει λίγο φθηνότερο.
Ο τυπάς στο review όλα τα λεφτά χαχα

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

πριν 1 ώρα, το μέλος Nikos Niteros έγραψε:

Μια τελευταια ερωτηση γιατι σας ζαλισα..επιλέγω registered η unregistered air mail  ..εχει διαφορα οσον αφορά το τελωνείο ; 

 

 

Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως.

ΠΑΝΤΑ REGISTERED για να μη το χάσεις ή βουτηχτεί από κανέναν άλλον

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.