Jump to content


Outlook 2010 σπαζοκεφαλιά - Help


Recommended Posts

Χαιρετώ!

Λοιπόν έχω ένα θέμα που προέκυψε όταν ανακάλυψα ότι το papaki.gr δεν σου δίνει μεγαλύτερο από 1gb ανά mail ασχέτου πακέτου πράγμα που δεν το λέει από πριν *απαράδεκτο*.

 Ιδού και η απάντηση.

Quote

...το μέγιστο όριο 1GB στο Mailbox έχει επιλεγεί για λόγους καλύτερης διαχείρισης και αξιοπιστίας του server. Δυστυχώς η συνεχής διαχείρισης μεγαλύτερων mailboxes αποδεδειγμένα προκαλούν πρόβλημα στο Physical Disk IO του server το οποίο επηρεάζει άμεσα την απόδοση των sites.

Έτσι υπάρχει το εξής πρόβλημα.

Θέλω να έχω IMAP (SMTP) γιατί τα μαιλ τα βλέπω και από το OUTLOOK 2010 αλλά και από 2 άλλες συσκευές (κινητό και tablet). Καταλαβαίνετε ότι αν το γυρίσω σε POP3 τότε όταν παίρνω ένα mail στο PC τότε δεν θα μπορώ να το βλέπω στο κινητό ή αλλού.

Μου πρότειναν να κάνω forward σε κάποιο GMAIL προσωπικό ώστε να αδειάζει ο server τους αλλά το βρίσκω εξίσου απαράδεκτο να πληρώνω για mail και να εξακολουθώ να χρησιμοποιώ ένα δωρεάν με καμία εγγύηση GMAIL κτλ.

Επίσης υπάρχει και το άλλο πρόβλημα της "τακτοποίησης" των mail. Αν τα έχω σε IMAP στις συσκευές μου μπορώ να ανατρέχω από οποιαδήποτε συσκευή οποιαδήποτε στιγμή και να βλέπω τι συναλλαγές συνεννοήσεις είχα κάνει με τον εκάστοτε πελάτη,προμηθευτή ή οργανισμό. Αν αυτά τσα κάνω μέσω προώθησης με κάποιο τρίτο μαιλ τότε αυτό που τελικά θα πέρνω θα είναι προωθήσεις, έτσι το outlook ή το mail client του κινητού μου δεν θα μπορεί να αρχειοθετήσει σωστά ποιο είναι το αρχικό μαιλ ποιο η απάντηση κ.ο.κ. με αποτέλεσμα να χάνω την τακτοποιημένη αρχειοθέτηση των συνομιλιών μου.

Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με.

Αν πάλι έχετε κάτι να μου προτείνετε ευχαρίστως!

Έγινε επεξεργασία από Infotech
Link to comment
Share on other sites

Για ανάλογο λόγο αναγκάστηκα να μεταφέρω όλα τα domain email σε άλλον πάροχο. Φαντάζομαι ότι έχετε ήδη κάποιο domain του τύπου infotech.gr που κατοικοεδρεύει στους server του papaki.gr. Στην περίπτωσή μου, λοιπόν, δημιούργησα τα εταιρικά email στο yandex.com (επίσης δωρεάν με όριο τα 10GB + κάποια μπόνους) και μετέφερα όλα τα email από τον προηγούμενο provider στο νέο. Βασικά αυτόματα έγινε η διαδικασία μεταφοράς (χωρίς να «χαλάσει» η χρονολογική σειρά) και μάλιστα την έχει αναλυτικά το yandex στο FAQ. Από εκεί και μετά ξαναέβαλα σε όλες τις συσκευές το IMAP, απλώς με τα στοιχεία server και κωδικών που χρησιμοποίησα στο yandex.

Link to comment
Share on other sites

Το Gmail έχει την δυνατότητα να κάνει pop3 σύνδεση σε άλλα email και να τα λαμβάνει αντί για σενα.

Μπορείς να το ρυθμίσεις να κάνει χρήση pop3 client και εσύ να συνδεεσαι και να τα παίρνεις από εκεί.

Το κακό είναι ότι κάνει sync κάθε περίπου μισή ώρα.

Μετά πας σε άλλες λύσεις και παρόχους αναγκαστικά.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.