Jump to content



Πρόβλημα με κάρτα γραφικών


sfakattack

Recommended Posts

Πριν 5 μήνες περίπου πήρα το καινούργιο DirectX 9.0c από τη σελίδα της Microsoft. Όταν το εγκατέστησα και μετά στα παιχνίδια εμφανίζοταν γραμμές άσχετες συνέχεια σε όλη την οθόνη.Καταλαβαίνεται πως δεν μπορείς να παίξεις έτσι.Προσπάθησα να απεγκαταστήσω το DirectX με κάτι προγραμματάκια αλλά δεν έγινε τίποτα.Έκανα και format και μάλιστα low-end αλλά τίποτα.Φαίνεται πως το directX έκανε βαθιά ζημιά.Παιδιά help,δεν ξέρω τι να κάνω.Όποιος ξέρει απαντάει please.Σημειώστε ότι έχω την Radeon 9600XT και drivers 4.12 Catalyst.

Link to comment
Share on other sites

run--->dxdiag----> τρεξε τα διαγνωστικα και δες αν σου βγαζουν προβληματα...αλλιως απλα βαλε παλαιοτερη εκδοση του dx...(αυτη που ηρθε με το πακετο της καρτας γραφικων πχ)

Link to comment
Share on other sites

Αν έκανες σωστό format, τότε το DirectX δεν μπορεί να έμεινε μέσα στο σύστημα. Εγώ το έπαθα αυτό με τις γραμμές στην οθόνη μετά από καθαρισμό της κάρτας γραφικών. Μάλλον μου ξέφυγε το κατσαβίδι και της έκανα ζημιά, γι' αυτό και άλλαξα.

Οι γραμμές εμφανίζονταν μόνο στα παιχνίδια ή και στα Windows και στο boot στην αρχή;;;

Link to comment
Share on other sites

παντως πιστευω πως η καρτουλα αυτη δεν εχει κανενα προβλημα με αυτη την

εκδοση directx!θα μπορουσα να πω πως ειναι και σχεδιασμενο γι αυτη τη καρτα(οχι μονο!!!)

η ζημια σιγουρα δεν προηλθε απο αυτη!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Bobi Rhoads [Χθες, στις 23:58]

Πάντως πιστεύω πως η καρτούλα αυτή δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτή την έκδοση DirectX! Θα μπορούσα να πω πως είναι και σχεδιασμένο γι' αυτή τη κάρτα (όχι μόνο!!!). Η ζημιά σίγουρα δεν προήλθε από αυτή!

Έτσι ακριβώς είναι!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά θα προσπαθήσω να βρω κάποια άλλη κάρτα να δοκιμάσω για να δω αν φταίει η κάρτα.Σημειώστε όμως αν βοηθάει, πως τις πιο πολλές γραμμές τις εμφανίζει σε παιχνίδια τύπου Halflife χωρίς να παίζουν ρόλο οι απαιτήσεις. Ακόμα και σε παλιότερα παιχνίδια τέτοιου τύπου.Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα παρακαλώ να πει.

Link to comment
Share on other sites

To έχω και το SP2.Όλα από θέμα software που έπρεπε να εγκαταστήσω είναι εντάξει.Τα δοκίμασα όλα.Τώρα αν μπορεί να μου πει κάποιος τίποτε άλλο,καλοδεχούμενο.Την κάρτα την πήρα από το πλαίσιο το Σεπτέμβριο και έχει 3 χρόνια εγγύηση.Λέτε να την πάει εκεί.Ξέρετε τι γίνεται με το service του καταστήματος;Θα μου την αλλάξουν;Θα μου την επισκευάσουν;Και πόσο θα αργήσει αυτό;Γιατί δεν μπορώ να μείνω για πολύ χωρίς PC.(Εργασίες για Πανεπιστήμιο βλέπετε)

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδι, σε σου λέω αν έχεις το SP2, υσχυρίζεσε ότι το DX9c σου δημιουργησε πρόβλημα.

Ε λοιπόν το SP2 έχει μέσα του το DX9c όποτε και το εγκαθιστά αυτόματα. ’ρα αν εγκτατέστησες τα windows και μετα το SP2 το 9c μπηκε στο συστημα.

Αν όμως η έκδοση των windows που έχεις έιναι με ενσωματωμένο to sp2 τότε σίγουρα δεν φταίει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.