Jump to content



Πρόβλημα με συγκεκριμένη σελίδα


Recommended Posts

Ρε παιδιά έχω ένα ηλίθιο πρόβλημα που δεν μπορώ να βγάλω άκρη, και πάμε , έχω μια σελίδα για torrents (δεν ξέρω αν μπορώ να την βάλω εδώ) η οποία ως και πριν μια εβδομάδα δούλευε κανονικά , στα καλά καθούμενα δεν μπορώ να μπω μέσα από λαπτοπ με win10 αλλά και με Linux mint 17.3 , το ίδιο και από το σταθερό με win7 και Linux mint 17.3. το κουφό με το κινητό μπαίνω κανονικά , αν κάνω επανεκκίνηση το router για λίγο μπαίνει κανονικά κάνω περιήγηση στις σελίδες αλλά μετά από λίγο δεν με ανοίγει ξανά την σελίδα (αλλά αν μπω από το κινητό μπαίνει κανονικά) το router tp link td-w8980 φοράει από πέρσι το ίδιο firmware (τελευταίο) και οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες , το laptop μπαίνει με wi fi το σταθερό με ενσύρματο, έχω κάνει reset το router και έχω ξαναπεράσει (μήπως) το firmware πάλι και ξαναέστησα το router από την αρχή, αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα . καμία ιδέα τι στα ανάθεμα γίνετε ;;;;

Έγινε επεξεργασία από rastafari
topic title edited
Link to comment
Share on other sites

το κινητό μπαίνει με το router με Wifi, όπως και το android media player που έχω μπαίνει ενσύρματο , και με αυτό ανοίγω την συγκεκριμένη σελίδα την ίδια στιγμή που δεν την ανοίγει το laptop είτε με Win10 είτε με linux . αυτό είναι που με έχει σαλτάρει και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει , εχθές άλλαξα του dns της vodafone Από σε 194.30.220.114  και 194.30.220.117 (σε αυτόματο παίρνει άλλους) εχθές άνοιξε σε μια φάση την σελίδα και εκεί που έκανε αναζήτηση σταμάτησε να την ανοίγει , τώρα που γράφω προς το παρόν την ανοίγει ??????? τρέλαααααααααααααααα

βρήκα ένα παλιό thomson που είχα θα το βάλω μερικές μέρες να δω τι παίζει

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν φταίει αυτό.

Προφανώς η σελίδα είναι μπλοκαρισμένη από τον dns του provider σου. Τα android κινητά έχουν hardcoded τους google dns (8.8.8.8 και 8.8.4.4) οπότε αν δεν είναι μπλοκαρισμένο εκεί μπορείς και το βλέπεις. Δοκίμασε να βάλεις dns servers τους παραπάνω στους υπολογιστές σου και ξαναδοκίμασε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

΄Καλά απλά δεν υπάρχει , άρχισε πάλι τα ίδια , αλλά σήμερα δεν μπορεί να μπει ούτε το κινητό , το κινητό με 3G μπαίνει στη σελίδα, το media player μπαίνει κανονικά (ενσύρματα) ,από το laptop μέσο vpn μπαίνει κανονικά , από σταθερό ενσύρματα δεν μπαίνει αλλά από media player (άλλο) ενσύρματα μπαίνει και αυτό , WTF, καμία ιδέα τι στα #@#@$@ μπορεί να παίζει ρε παιδιαααααα

 

λέτε να ρίξω κανά ξεμάτιασμα ??? κάτσε να βρω ένα βίντεο για ηλεκτρονικό ξεμάτιασμα που κυκλοφορούσε...... μπας και

Έγινε επεξεργασία από lost2
Link to comment
Share on other sites

Με opera που έχει δικό του vpn μπαίνει; 

Ρίχνεις μια ματιά στο router μήπως σου ξαναπέρασε ο isp τους δικούς του; Το να σε βρήκαν και να σε έβαλαν πίσω από proxy που μπλοκάρει το site, το θεωρώ περίεργο κ τραβηγμένο. Από την άλλη, επειδή δεν θυμάμαι αν είπες αν είσαι ελλάδα ή εξωτερικό, έχε υπόψιν σου πως αν είσαι εξωτερικό, παίζει άλλου τύπου κόψιμο των torrent και εκεί δεν μπορείς να κάνεις "σχεδόν" τίποτα. Η πιο εύκολη λύση, είναι το vpn. 

Link to comment
Share on other sites

Ελλάδα είμαι φίλος , έτσι από περιέργεια μπήκα στο router του γείτονα και μπαίνει κανονικά στην σελίδα????;;;;; dns της google έχει , τί να πω ,έκανα και ξεμάτιασμα στο ενδιάμεσο καλού κακού αλλά τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Μπλοκαρεται η ip σου. Αν ειναι καποιο πριβε τορρενταδικο , και εχεις κατεβασει απο περισσοτερες απο μια ip , καθως και απο mobile torrent client ή απο καποιον "banned" ,  αναγνωριζουν οτι εισαι εσυ, και σε μπαναρουν. 

Ειναι συνηθες σε τορρεντοσαιτ με  ratio. Αν δεν ειναι κανενα τετοιο, τι να πω...

Ολο το παραπανω, επειδη λες οτι απο τον γειτονα μπαινει κανονικα. 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

αυτό θα το σκεφτόμουνα και εγώ αλλά όπως είπα από το ίδιο router (το δικό μου) που έχω συνδεδεμένα 2 media player με android (διαφορετικές εκδόσεις ) αν την ανοίξω μπαίνει κανονικά και κατεβάζει τα links από pc - laptop με win10 ,win7 και mint 17.3 όχι , η τρέλα η ίδια  , το κινητό android και αυτό έμπαινε συνέχεια κανονικά αλλά τώρα όχι , από 3g την ίδια στιγμή ναι ?;?;?;?; πολύ τρέλα μιλάμε .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.