Jump to content



Αναβαθμιση GPU


Recommended Posts

Kαλημέρα παιδιά! Χρόνια Πολλά!

Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω μια AMD Sapphire R9 270X Toxic, και σκεφτόμουν για κάτι καλύτερο-νεότερο. Με ποια καρτα θα μπορούσα να την αντικαταστήσω (σκεφτόμουν κάτι σε 1060-1070), και αν θα είχε νόημα μια τέτοια αναβάθμιση, με ταβάνι τα 350-400€. H αναλυση που παιζω ειναι στα 1080p.

Link to comment
Share on other sites

Για 1080p και χωρίς να υπερβείς τον προϋπολογισμό σου οι επιλογές σου είναι 1060 & 480. Αν δεν αναβαθμίζεις συχνά θεωρώ την 480 λίγο καλύτερη επιλογή σε βάθος χρόνου.

Αυτές θα μπορούσαν να σε καλύψουν ικανοποιητικά και σε 1440p ανάλυση μεσοπρόθεσμα αν δεν είσαι πολύ απαιτητικός σε ρυθμίσεις (όχι όλα max).

Για να πάς σε 1070 μάλλον θα πρέπει να ξεπεράσεις τον προϋπολογισμό σου.

Όταν κυκλοφορήσουν οι νέες AMD θεωρητικά πρώτο τρίμηνο 2017και η nvidia την 1080Ti είναι πιθανόν να αναπροσαρμόσουν το εύρος τιμών για όλες τις κάρτες προς όφελος του καταναλωτή αλλά εξαρτάται από εσένα αν μπορείς να περιμένεις και από το πόσο συχνά αναβαθμίζεις όπως ήδη ανέφερα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.