Jump to content



Recommended Posts

Καλησπέρα!και Καλη χρονια!είμαι καινουργια εδώ οπότε αν γραφω σε λαθος ενοτητα ζητω συγγνωμη.Έχω ενα λαπτοπ turbo-x το οποίο είχε κάποια προβληματα με την οθονη του γιατί είχε σπάσει εκεί που ενώνεται το λαπτοπ στη μια μερια.Το εδωσα στον πατερα μου για να το πηγαινε να μου παρουν τα αρχεια απο μεσα και να αφηνα το πισι στην ακρη.εντελει μαλλον καποιο λαθος εγινε και μου το γυρισε με μαυρη οθονη και φυσικα τα αρχεια πουθενα.θα ηθελα να παρακαλεσω οποιον γνωριζει να μου πει 1)τι μπορει να του εκανε ο βλακας που του το πηγε? και 2)αν υπαρχει τροπος να βρω τα αρχεια μου και να τα παρω.Παρακαλω πολυ ειναι σημαντικο για μενα.εχω στενοχωρηθει πολυ.ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Για το 1) απλά δεν διόρθωσε τίποτα(ή το έκανε ενα χάλι μαύρο..)..βέβαια δεν διευκρινίζεις τι είδους προβλήματα με την οθόνη είχες....2) να βγάλεις τον σκληρό από το laptop και με κάποιου είδους "πατέντα"(http://www.wikihow.com/Recover-Data-from-the-Hard-Drive-of-a-Dead-Laptop) να πάρεις τα αρχεία που είχες μέσα.....(συνηστώ να το πας σε κάποιον που ξέρει,γιατί μόνη σου αν δεν το έχεις με τα pc μπορεί να κάνεις και ζημιά..)

 

Υ.Γ αν και λες οτι το πήγε ο πατέρας σου..του είπε οτι θες να πάρεις τα αρχεία από τον σκληρό; και αυτός απλά στο παρέδωσε knock out....δεν βγάζει λογική!

Έγινε επεξεργασία από Gamer sensei
Link to comment
Share on other sites

Αν αναβει το laptop ακομα μπορεις να του βαλεις μια αλλη οθονη μεσω hdmi και να το δουλεψεις απο εκει το laptop ακομα και αν δεν εχεις αλλη οθονη μπορεις παλι να το συνδεσεις στην τηλεοραση τουβσπιτιου σου αν εχει αυτη υποδοχη hdmi

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Μαρια καλως ορισες και χρονια πολλα.

Αν καταλαβα καλα το λαπτοπ σου εχει σπασει στο ενδιαμεσο σωματος-οθονης. Εκει που ανοιγοκλεινει δηλαδη η οθονη.

Εκει που το πηγε ο πατερας σου ισως και να μην κανανε τιποτα κακο και απλα με το ανοιξε κλεισει,να εκοψε εντελως η ταινια που συνδεει το σωμα με την οθονη και γι αυτο εσυ να τη βλεπεις μαυρη.

Αν ο τεχνικος δεν ενημερωθηκε απο τον πατερα σου οτι σε καινε τα αρχεια η εξελιξη ειναι λογικη.

 

Τώρα απο τη στιγμη που θες τα αρχεια σου και με την προϋπόθεση οτι το λαπτοπ έχει ζημια μονο προς την οθονη η λυσβη ειναι πολυ απλη. Απλα βγαζεις τον δισκο, τον συνδεεις σε αλλο υπολογιστη και κανεις copy paste ή κοπι παστε οτι θες :p

 

Φυσικα αν δεν ξερεις πως και τι, πας σε καποιον και τον ενημερωνεις για το ιστορικο.

 

 

Αν δεν υπαρχει δυνατότητα δευτερου μηχανήματος τοτε συνδεεις το λαπτοπ σε εξωτερικη οθονη, οπως προταθηκε πολύ σωστά και ευχεσαι να λειτουργουν ολα κανονικα πλην της οθόνης.

 

Αν εισαι Αθηνα και δεν βγαζεις ακρη με χαρά θα το κοιταξω φυσικα ανευ χρεωσης :)

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.