Jump to content



Προβλημα με λαπτοπ


Recommended Posts

Παιδια εχω ενα acer 5742g εδω και 5+ χρονια και σημερα μου κανει κολπα δλδ κλεινει μονο του στα καλα καθουμενα.Κλεινει κυριως οταν παω να τρεξω παιχνιδι, παιζω 1-2 λεπτα και μετα κλεινει αμα σερφαρω κλεινει πιο μετα.Ετρεξα ενα μεμ τεστ και στο 13ο λεπτο εκλεισε παλι, τι μπορει να φταει?Δεν ειναι απο τι ζεστη γιατι εχει κουλερ και δεν καει κιολας.Εψω να του κανω φορματ 3-4 χρονια και τρεχει win 7 και ο σκληρος ειναι σχεδον γεματος.

Έγινε επεξεργασία από kuza
Link to comment
Share on other sites

πριν 2 ώρες, το μέλος Shadow KnighT έγραψε:

Επειδή δεν  καίει απέξω δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε ζεσταίνεται. Το έχεις καθαρίσει ποτέ? Αλλιώς τσέκαρε το τροφοδοτικό μήπως έχει ψοφήσει.

δεν το εχω καθαρισει ποτε και ο οψη του τρομαζει ειναι αληθεια.Γενικα αλλες φορες εκλεινε απο την ζεστη οταν ξεχναγα τον κουλερ αλλα σημερα το εκανε απανοτα ακομα και οταν ετρεχε το memtest!

Link to comment
Share on other sites

On 1/2/2017 at 9:55 ΠΜ, το μέλος lost2 έγραψε:

IMG_19042015_223259.jpg

Δες μία φωτο από λάπτοπ που δεν έχει καθαριστεί ποτέ

λοιπον....τελικα το λαπτοπ χειροτεψε μολις ανοιγα το λαπτοπ αφου εβγαζε στην αρχη εκεινα τα γραμματα και παταγες για να μπεις μπιος εκανε ενα μαρσαρισμα το ανεμιστηρακι του

cpu και εκλεινε.Το πηγα σε μαστορα και μου ειπε οτι μαλλον καηκε ο επεξεργαστης λογο κακης ψυξης.Εβγαλε πολυ πραμα απο μεσα.Παραγγειλαμε καινουργιο επεξεργαστη και βλεπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.