Jump to content



Node 804


.38-.45

Recommended Posts

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, αποφάσισα να στήσω ένα μικρό μηχάνημα για το Xplane. Ψάχνωντας, έπεσα πάνω στο Node 804 της Fractal Design.  Το setup ήταν λίγο πολύ γνωστό (i7-7700k, z270 mATX, 32GB, GTX1080, m.2) οπότε το μόνο θέμα πού έμενε να λυθεί ήταν αν χωράει το Kraken X62 χωρίς να χρειαστούν εργαλεία.

 

Το 804 αποδείχτηκε πολύ βολικό κουτί για να δουλέψεις, πιο πολύ λόγω σχήματος και ύστερα επείδη ξεκουμπώνουν όλα από πάνω του.  Στα 5volt οι ανεμιστήρες του είναι ήσυχοι, αλλά μετακινούν επαρκή ποσότητα αέρα. Ο ένας ανεμιστήρας δε βόλευε εκεί που ήταν, αν το κουτί είχε μερικά χιλιοστά παραπάνω θα χωρούσε το ψυγείο, αλλά βρήκε θέση μπροστά από την 1080. Οριακά μεν, αλλά βρήκε. 


Το Kraken στο silent mode είναι απλά αθόρυβο, Εχει αργές αντιδράσεις, αλλά μου άρεσε η λογική που ακολοθει η NZXT στο χειρισμό του.

 

Την Palit δε μπορείς να την πεις και ήσυχη, τη διάλεξα σκεφτόμενος ότι η μεγάλη ψήκτρα θα δουλεύει λίγο καλύτερα από τις άλλες. Όταν ξεκινάει ο ανεμιστήρας της ακούγεται σαν αεροπλάνο, οπότε ταιριάζει στο concept. Στο boot αλλάζει χρώματα, μέχρι να σταματήσει σε αυτό που διάλεξες. 

 

Το σύστημα τελικά βγήκε πολύ πιο ήσυχο σε gaming από ότι περίμενα, με μοναδική παραφωνία το raid, που είναι το μόνο που ακούγεται σε σχέση με το υπόλοιπο μηχάνημα. 

 

Δε μπόρεσα να κάνω πολλά στο θέμα cable management, δεν είχα το χρόνο, το χώρο, τα υλικά και τα εργαλεία. Μόνο ότι είχαν μέσα οι συσκευασίες. 

DSC6936.jpgDSC6937.jpgDSC6938.jpgDSC6939.jpgDSC6940.jpgDSC6941.jpgDSC6944.jpgDSC6945.jpgDSC6946.jpgDSC6949.jpg

Link to comment
Share on other sites

lol! Ευχαριστώ!! Δεν ξέρω για τα 5. Έχω ξεχάσει πως γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν είχα και Intel ποτέ. Με τις θερμοκρασίες που βλέπω πάντως, δε νομίζω να μπορώ να παίξω ήσυχα χωρίς delidding.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, .38-.45 said:

Ότι ακούγονται οι δίσκοι. Και δεν ξέρω αν τα windows τους σταματάνε μέτα από λίγο.

 

 

Στα power options έχει επιλογή μετά από πόση ώρα να κλείνει τους δίσκους.

 

Link to comment
Share on other sites

Ναι, το ξέρω. Δουλεύει σίγουρα με raid? Στο 1 λεπτό το έχω, αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι δουλεύει. 

Αλλιώς αν δουλεύει, σημαίνει ότι από κάπου υπάρχει συντονισμός.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.