Jump to content



πως μπορώ να ορίσω το firewall να αφήνει να φαίνεται σελίδα από το δίσκο μου?


dpresv

Recommended Posts

κληρονόμησα μία σελίδα, η οποία είναι ήδη έτοιμη, και μου φορτώσανε το maintenance και την ενημέρωση. φαντάζομαι το frontpage δεν θα είναι τόσο δύσκολο, κουτσά στραβά θα το δουλέψω.

το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πως μπορώ να πω στο firewall να αφήνει να φαίνεται η σελίδα στο νετ. προφανώς δεν μπορώ να αφήσω υπολογιστή που είναι όλη μέρα ανοιχτός και on-line χωρίς firewall... αυτό που χρησιμοποιώ τώρα είναι το zone alarm. αν αυτό δεν έχει την συγκεκριμένη λειτουργία συστήστε μου κάποιο που να μπορεί να το κάνει αυτό. ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

ακριβώς αυτό θέλω να κάνω.

που να ξέρω τι τρέχει, το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει μία σελίδα στο δίσκο η οποία φαίνεται στο δίκτυο. έχω την εντύπωση ότι κάπου μεσολαβεί και ο κεντρικός server του πανεπιστημίου. δεν νομίζω ότι τρεχει σαν σέρβερ ο υπολογιστής του εργαστηρίου και αυτό πολύ απλά γιατί απλά μετέφερα τη σελίδα από τον παλιό δίσκο και ως διά μαγείας αυτή φαίνεται στο ιντερνετ (όταν ρίξω το firewall).

Link to comment
Share on other sites

το πρόβλημα μου είναι νομίζω αρκετά πιό απλό

στο δίσκο υπάρχει μία σελίδα η οποία όταν έχω κλειστό το firewall φαίνεται κανονικά. όταν ανοίξω τον τοίχο τότε αυτός μπλοκάρει όποιον πάει να την δεί

αυτό που πρέπει να γίνει είναι να του πω να κρατάει την πόρτα ανοιχτή. αν δεν κάνω λάθος η πόρτα του http είναι η 80. πάω στο firewall=>expert και του φτιάχνω ένα rule το οποίο είναι το εξής : από ANY sοurce σε ANY destination μέσω της PORT 80 (http port) και ΑΝΥ time κάνε allow all.

όμως και πάλι το firewall τα κόβει. τι σκ@τ@ κάνω λάθος?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.