Jump to content



Κόστος επιστροφής προϊόντος στην Κίνα


Recommended Posts

Αγόρασα έναν φορτιστή από το Zapals, ο οποίος είναι σπασμένος. Με ρώτησαν οι αδρώποι, πόσο κοστίζει να τον στείλω πίσω με tracking number. Μπήκα στο σάιτ των ΕΛΤΑ, και για δέμα βγάζει ένα τρελό νούμερο κάπου στα 30€. Με επιστολή, Α' προτεραιότητα, συστημένο, ακανόνιστο, βγαίνει στα 5,5€. Ισχύει αυτό, ή άμα δουν φάκελο με το κουτί μέσα θα μου πουν ότι πρέπει να σταλεί ως δέμα;

Link to comment
Share on other sites

Πως είναι ο φορτιστής; 

Αν είναι σχετικά μικρός, μπορείς να το βάλεις τυλιγμένο σε φούσκες, σε ένα φάκελο με εσωτερική επένδυση από φούσκες και να το στείλεις έτσι.

Το πας σε ταχυδρομείο και ρωτάς πόσο κοστίζει η αποστολή.

 

Υπάρχει μια πιθανότητα, να μην μπορούν να στείλουν συστημένο σε κάποιες χώρες (μου έχει τύχει σε ευρωπαϊκή). Ίσως βέβαια να ήταν και λάθος του υπαλλήλου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

παλιότερα -λογικά και τώρα- συνέφερε να στείλεις αντικέιμενα ως επιστολή, νομίζω το όριο ήταν 2,5kg. Η διαφορά τιμών με τα δέματα ήταν εξωφρενική. Δεν έχεις θέμα που δεν είναι αυτό που καταλαβαίνουμε ως «επιστολή» με μόνη επιφύλαξη μη τυχόν έχουν τίποτα πρόσφατους ειδικούς κανόνες για αερομεταφορές φορτιστών. (μην ρωτήσεις για αυτό το τελευταίο αν υπάρχει θέμα άσε να στο πουν αυτοί)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όπως είπαν και οι αλλοι θα το στείλεις σαν επιστολή όχι σαν δέμα. Πριν χρόνια είχα στείλει(όχι κίνα) και απλά έχει ένα όριο σε διαστάσεις και σε κιλά που σίγουρα είσαι μέσα για φορτιστή. Δεν θα σου πουν κάτι. Τώρα που είδα 1 κιλό στοιχίζει 15 ευρώ, ενώ ως δέμα είναι 30.

Έγινε επεξεργασία από defiant
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.