Jump to content



Vote for Βάση Οθόνης


Σχέδια  

15 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Πριν λίγες μέρες είχα δει το παρακάτω video, μου άρεσε αρκετά αλλά όχι σαν πάγκος αλλά σαν βάση οθόνης, χτες λοιπόν σχεδίασα κάποια και θέλω γνώμες για το ποια σας αρέσει.

 

Τα σχέδια εδώ

https://www.dropbox.com/sh/15zya1lrid22tvw/AABmtHt81CzXitR6aBaR_kXoa?dl=0

 

 

 

Έγινε επεξεργασία από Havic
Link to comment
Share on other sites

Θα ψήφιζα το πρώτο και σίγουρα θα απέκλεια το σχέδιο με τα λοξά ποδαράκια, καθότι κόβει λίγο από τον ωφέλιμο χώρο κάτω από την οθόνη.  Είναι εξαιρετικά βολικό να χωράει ολόκληρο το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, ειδικά σε περίπτωση που κάποιος έχει μηχανικό πληκτρολόγιο με μεγάλο προφίλ. Σου δίνει χώρο να καθαρίσεις το γραφείο, να γράψεις με άνεση κτλ.

 

Θα μπορούσες βέβαια να κάνεις μεγαλύτερη τη βάση ώστε να έχεις το σωστό ωφέλιμο χώρο, αλλά αυτό εξαρτάται και από τις διαστάσεις του γραφείου σου :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το 1ο ψήφισα και γω! 

Μιας και θα το φτιάξεις μόνος σου δες μήπως μπορείς να κάνεις καμιά μόντα για να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου..

εγώ π.χ. θα προσπαθούσα να προσαρμόσω κάποιο usb hub να γίνει κάπως έτσι https://www.amazon.co.uk/Satechi-F3-Smart-3-0-Ports-Headphone-Microphone/dp/B00LLL78RA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1491460465&sr=8-1&keywords=satechi+f3 

αν το χρειάζεσαι φυσικά!

καλές κατασκευές! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

:hmm:Με εκπλήσσετε, εγώ ήμουν ανάμεσα στο 2ο και 3ο με τις καμπύλες, δεν τίθεται θέμα χώρου το γραφείο είναι 1,66cm x 80 cm, ο χώρος που διαθέτω για την βάση είναι 97x24cm με το εσωτερικό να είναι το ελάχιστο 64cm στο τελευταίο με τα λοξά πόδια και το εσωτερικό στήριγμα, και στο 2ο σχέδιο 70cm, είναι αρκετά για πληκτρολόγιο (44cm), είναι όλα σχεδιασμένα υπό κλίμακα για να μπορώ να βγάλω και τα κομμάτια αλλά και να δω πως θα φαίνεται, 

@Nameless1

Το σκέφτηκα και εγώ και μάλιστα είχα δει αυτό το video μόνο που το είχε στο πλάι, πιστεύω καλύτερα μπροστά αλλά είμαι σκεπτικός ως προς την αντοχή, αν χαλάσει το Hub μετά για να το αλλάξω θα είναι μπελάς, εκτός αν δεν το ενσωματώσω και απλά το βιδώσω από κάτω.

 

Link to comment
Share on other sites

Εάν θέλεις να βάλεις usb hub / 3.5mm jack κτλ, θα σου πρότεινα να βγαίνουν στο πλάι από την πλευρά που δεν έχεις το ποντίκι. 

 

Το λέω σκεπτόμενος το πόσο "έξω" θα βγαίνουν τα καλώδια με τα βύσματά τους που πιθανόν να ενοχλούν και να φαίνονται άσχημα. Όλα αυτά βέβαια είναι υποκειμενικά :)

 

Στο πλάι θα μπορούσες να φτιάξεις ένα μικρό tray που να μπαίνει κάτω από το τμήμα της βάσης που εξέχει από τα ποδαράκια. Για λόγους συμμετρίας και από την άλλη πλευρά άμα σε βολεύει. Μέσα στο tray μπορεί να μπει ένα μακρόστενο usb hub που να αλλάζει σχετικά εύκολα, δίχως να χρειαστούν παρεμβάσεις εκτός tray.

 

Εάν μπουν ποδαράκια με καμπύλες, τότε ίσως να περιπλέκεται η λύση. 

Έγινε επεξεργασία από kfer
συμπληρωματικό
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.