Jump to content



ενισχυτής για ηχεία


Recommended Posts

Για πες μοντέλο (πχ B&W, SONY, κλπ) γιατί το 70 βατ είναι λίγο ασαφές.

Πάντως με οποιοδήποτε ενισχυτή με περίπου 40 βατ ανά κανάλι θα είσαι καλά.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ενισχυτών δίνουν την ισχύ των ενισχυτών τους για τα 8 Ω που σημαίνει ότι στα 6 Ω είναι λίγο μεγαλύτερη.

Να ξέρεις ότι μεγάλο ρόλο παίζει και η ευαισθησία του ηχείου.

Link to comment
Share on other sites

Μπατζετ;;; Θα μεινεις μονο με 2 ηχεια; η σκοπευεις να αναπτυξεις ενα 5.1 μελλοντικα; πως θες να συνδεεται ο ενισχυτης στο pc? Αναλογικα με rca, με οπτικη ινα, με hdmi? Θες να εχει εξοδο για sub?

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω κανέναν, ΙΜΗΟ, δεν νομίζω ότι θα βρεις τίποτα αξιόλογο σε αυτή την τιμή.

Επίσης για τα ηχεία έχω αρκετές αμφιβολίες και για το αν είναι όντως 70βατ αλλά και για την ποιότητα τους μιας και είναι κομμάτι από σύστημα όλα σε ένα.

 

Μήπως να έπαιρνες με 100€ ένα σετ Edifier ας πούμε που τα έχει όλα;

Να πούνε και οι άλλοι τη γνώμη τους.

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα με τα ηχεία έτοιμων συστημάτων είναι οτι είναι φτιαγμένα για να παίζουν με τον ενισχυτή του συστήματός των. Και συνήθως αν τα χρησιμοποιήσεις σε standalone ενισχυτές πιθανώς να μην έχουν την ίδια χροιά/χρώμα κτλ που ήξερες και μπορεί να απογοητευτείς. Εγώ θα πρότεινα, εαν θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις, να πας σε κάποια γειτονικό κατάστημα που έχεις μερικούς ενισχυτές και να τα δοκιμάσεις με ένα CD/DVD για να δεις και πώς ακούγονται. Δε νομίζω να μπορεί να σου προτείνει κάποιο μια μάρκα ενισχυτή, γιατί το ηχείο σου δεν είναι γνωστή μονάδα.

 

edit: Δεν εννοώ μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, καλύτερα κάποιο μικρό μαγαζί μάστορα με ηλεκτρολογικό υλικό και 2-3 ενισχυτές για να μπορείς να εξυπηρετηθείς, διαφορετικά δε νομίζω να δεχτούν να σε βοηθήσουν.

Έγινε επεξεργασία από konnos
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

Εχω 2 beyma ηχεία 200w το ένα και θέλω να αγοράσω ενισχυτή... αλλά θέλω να τα συνδέσω με το κινητό... έχετε κάποιον να μου προτείνετε θέλω όσο ποιο καλό γίνεται στα 80€-100€

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.