Jump to content



Εκτυπωτής για αυτοκόλλητα


Recommended Posts

ειδικη περιπτωση...

αν και δε θα βοηθησει πολυ αυτο που θα πω....

μηπως να παρεις ενα τηλ σε HP, Canon, Epson και να ρωτησεις?

τα αυτοκολλητα αυτα δεν μπορεις να τα βρεις paged? και οχι σε ρολο?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 19:51]

Παίχτρια you know (ρε συ Στέλλα τι το κάνεις το θηρίο?Πόστερ τυπώνεις?)

Δεν έχω ακόμη αξιοποιήσει την δυνατότητα του ρολού. Βασικά τον διάλεξα για την άριστη ποιότητα των εκτυπώσεων με την μεγάλη αντοχή στον χρόνο. :inlove:

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ σε 120 χρόνια στείλε μου σε παρακαλώ ένα μήνυμα να δούμε πώς πάνε οι εξτυπώσεις. Ποτέ δεν τα πίστεψα αυτά τα πράγματα.Μία εκτύπωση πρέπει να είναι αποδεκτή από το καλό εώς αρκετά καλό μάτι και να μην χάσει στον πρώτο χρόνο. Από εκεί και πέρα έχω τυπώσει τόσες φωτογραφίες σε διάφορά χαρτιά και τις έχω δίπλα στο καλοριφέρ. Όλες τζιτζί είναι με ιμιτασιόν μελάνια. Τι χαρτί χρησιμοποιείες πέραν από το έπσον το καλό?

Link to comment
Share on other sites

Mόνο Epson Premium Glossy και Semigloss. Τίποτα άλλο. Αυτό αρκεί.

Οι εκτυπώσεις του Stylus Photo 750, πάντως σε φωτογραφικό χαρτί και με αυθεντικά μελάνια, μετα από μερικούς μήνες ξεθωριάσαν ...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από nikos

δυστυχώς ξεθωριάζουν πολύ γρήγορα οι φωτό στους cannon . Όταν σου λέει ότι ξεθώριασαν στους epson σκέψου τι γίνεται στους cannon.

Ο Εpson για τον οποίο μίλησα είναι του 2000.

Ο σύγχρονος R800 είναι κορυφή. Οι φωτογραφίες που τυπώνει είναι και αδιάβροχες (σε ένα review τις είχαν βάλει μέσα στο νερό).

Link to comment
Share on other sites

Στέλλα η αντοχή στο νερό -και βασικά στην υγρασία - εξαρτάται από το χαρτί πολύ πολύ πολύ περισσότερο από το μελάνι. Όσο για το ξεθώριασμα ,βρε Στέλλα έχω τυπώσει καμμιά 40αριά Α4 σε διάφορα χαρτιά. Τις μισές τις έχω δίπλα στο καλοριφέρ όλο το χειμώνα.Δεν έχω δει τίποτα περίεργο .Βέβαια ούτε μία από αυτές δεν είναι τυπωμένη με αυθεντικό μελάνι αλλά δεν μπορεί να είναι αυτός ο λόγος....μπορεί?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.