Jump to content



βίντεο στο youtube . κατέβασμα και ταχύτητα . τότε και τώρα.


Recommended Posts

παίδες έχω μια απορία . παλαιότερα θυμάμαι ότι όταν κατέβαζες ένα βίνεο στο youtube και ήταν αρκετά μεγάλο μπορούσες να το σταματήσεις (pause) και να αφου κατέβει ολόκληρο να το δεις μετά με την ησυχία σου . τώρα , εδώ και κάποιο καιρό , τα βίντεο όταν τα σταματάς δεν κατεβάζουν το αρχείο αλλά σταματάνε και συνεχίζουν αφου πατήσεις resume . 

υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφευγει ? ειδικά στα 4κ βίντεο κάθε 5 δευτερόλεπτα σταματάει για να κατέβει το βίντεο , πράγμα που είναι ενοχλητικό . 

Link to comment
Share on other sites

έψαξα μερικά σιτε διαβασα και το δικό σου αλλά δεν έβγαλα άκρη . το δικό σου είναι λίγο πολύπλοκο και έχει κάποια ελλατώματα . σε κάτι άλλα προτείνουν το youtube center το οποίο απενεργοποιεί το πρωτόκολλο του youtube για το μπάφερ  αλλά και αυτό έχει παλιώσει και δεν λειτουργεί . Το δοκίμασα σε firefox και δεν μου έβγαζε τις ρυθμίσεις ούτε εμφάνιζε επιλογές στα βίντεο . Άρα καλύτερα να το αφήσω προς στιγμή δεν υπάρχει λύση . ευχαριστώ για την απάντηση. 

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς αυτό γίνεται για να μειωθεί το bandwidth παγκοσμίως. Δε γίνεται να βλέπεις εσύ 1 λεπτό βίντεο, και το YouTube να σου το έχει κατεβάσει ολόκληρο... Δεδομένου ότι τις πιο πολλές φορές, δε βλέπεις τα βίντεο μέχρι τέλους, είναι σωστό και ωφέλιμο για το δίκτυο, το κατέβασμα που βλέπεις εσύ, να συμβαδίζει με το buffer.

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.