Jump to content



γραφικά από τη CPU και την GPU?


Recommended Posts

Επειδή πλέον δεν πολυπαρακολουθώ τις εξελίξεις.... Υπάρχει δυνατότητα στις τυπικές desktop εφαρμογές να χρησιμοποιείται μόνο το κύκλωμα γραφικών της CPU (Intel i5 7600K) και σε κάτι βαρύ (π.χ. 3D gaming) να πιάνει δουλειά κάποια GTX κάρτα?  Αν ναι, ποιες οι ελάχιστες απαιτήσεις σε CPU, OS, GPU.

Ευχαριστώ

Έγινε επεξεργασία από neuromancer
Link to comment
Share on other sites

δε γνωριζω αν μπορεις να το κανεις αυτο. νομίζω πως δεν μπορείς. ωστόσο ανάλογα με το φόρτο προσαρμόζονται οι απαιτήσεις οπότε μάλλο έτσι παιρνεις αυτό που ζητας. για τί κάρτα μιλάμε; αυτην της υπογραφης;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό γίνεται στους φορητούς όπου η Nvidia έχει το Optimus. Τώρα στο desktop δεν νομίζω να γίνεται εκτός και αν με Google βρεις κανένα θέμα για ενεργοποίηση του Optimus σε desktop περιβάλλον.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το πιθανότερο είναι να μην γίνεται καθώς CPU και GPU θα πρέπει να βγάζουν output στην ίδια θύρα - άρα θέλει και υποστήριξη από το chipset (να υποθέσω). Ακαδημαϊκό είναι το ερώτημα - πριν 10 χρόνια που οι GPUs τραβούσαν 200 watt idle θα είχε νόημα. Οι σημερινές είναι σε χαμηλά watt σε desktop λειτουργία.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.