Jump to content



VFM 100-150e?


Recommended Posts

Ψαχνω μια καλη value for money καρτα καινουρια ειτε μεταχειρισμενα σε αυτα τα χρηματα. Τωρα εχω μια gtx 480 που πηρα πριν 3 χρονια μεταχειρισμενη. Καλη οσο κρατησε αλλα κανει πολυ θορυβο και καει ρευμα. Σκεφτομουν κατι σαν 1050ti, που ειναι ισως ενα 20% upgrade επιδοσεων, αλλα ειναι αθορυβη και δεν καει, ουτε καν ρευμα δε θελει, παιρνει απευθειας απο μητρικη. Για μια τοσο μικρη ομως αυξηση σε επιδοσεις  δε ξερω αν αξιζει τα 150-180ε. Τι αλλο εχεται. Επισης εχω παλια συστημα, i7 πρωτης γενιας οποτε οσο καλη και να παρω θα τρωω bottleneck απο επεξεργαστη

Link to comment
Share on other sites

H 1050ti είναι περίπου 40% ταχύτερη και όχι 20% και περίπου αυτό το +40% έχει και η GTX960 που πιθανόν θα βρείς σε αγγελίες μεταχειρισμένων στο όρια τιμών που έχεις θέσει. Επίσης και μεταχειρισμένες AMD Radeon 380(χ) που είναι ένα επιπλέον 10% καλύτερες της 960.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ισως να χεις δικιο, το ποσοστο το εβγαλα με βαση τα passmark score. Τωρα οσον αφορα 1050ti-960 ε ιδιες τιμες παιζουν και η πρωτη ειναι πιο καινουρια αθορυβη και ενεργειακη, δε βλεπω λογο για 960. 380 ανεβαινω σε τιμη, οποτε εκει λες αφου δινω τοσα γιατι να μη δωσω και για μια 970..

 

Παραμενω αναποφασιστος, αλλα τεινω περισσοτερο στην 1050ti

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.