Jump to content



απορία επισκευής...


serpico75

Recommended Posts

Όταν λέγεται "εμπειρία σε επισκευή μητρικών και καρτών γραφικών", τί εννοούν; Μπορεί να γίνει επισκευή εκτός από αντικατάσταση;

 

Δε ρωτάω το πώς (εάν όντως γίνεται). Έτσι, για να λύσουμε απορίες και να μαθαίνουμε...

Link to comment
Share on other sites

Ε όλο και θα υπάρχει κάτι που να μπορεί να διορθωθεί, π.χ. κάποιος σκασμένος πυκνωτής. Το ότι αναφέρουν δυνατότητα επισκευής, δεν σημαίνει ότι μπορούν να επισκευάσουν όλες τις βλάβες, αλλά αν μπορούν έστω να επισκευάσουν τους πυκνωτές για παράδειγμα και απλά να κάνουν μια διάγνωση η οποία θα επιβεβαιώνει την μη επισκευή, γιατί να μην το βάλλουν στην λίστα των παρεχόμενων υπηρεσιών; Σε κάθε περίπτωση βρίσκουν πελάτες έτσι.

Link to comment
Share on other sites

Η επισκευή σε τέτοιες περιπτώσεις αναφέρεται σε reflow των κολλήσεων σε BGA σε κάποια μητρική απο λαπτοπ π.χ. ή σε κάποια κάρτα γραφικών. Για πιο μόνιμα αποτελέσματα γίνεται και reball αντικαθιστώντας τα solder balls στα BGA chips.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.