TRoboCop Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 Εγω το βλέπω πεντακάθαρα...:worship:
TRoboCop Απρίλιος 6, 2005 Author #4 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ban να σου έρχεται Ε αμα ειναι τοσο κακο ας το διαγραψουν... τι να πω...ο Καθενας γράφει οτι του κατεβαίνει στο κεφάλι και ειναι τωρα κακο που έβαλα μια φωτογραφία για πλάκα....
totally_wired Απρίλιος 6, 2005 #5 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Ε αμα ειναι τοσο κακο ας το διαγραψουν... τι να πω...ο Καθενας γράφει οτι του κατεβαίνει στο κεφάλι και ειναι τωρα κακο που έβαλα μια φωτογραφία για πλάκα.... Εσέναμάλλον θα διαγράψουν.Πιστεύω ότι κανένας δεν θα εκτιμίσει το 'χίουμορ' σου.
TRoboCop Απρίλιος 6, 2005 Author #6 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Έσενα μάλλον θα διαγράψουν.Πιστεύω ότι κανένας δεν θα εκτιμίσει το 'χίουμορ' σου. Τι να σου πω τώρα; Εγω την ειδα και γελασα και ειπα να την βαλω...
alex_000 Απρίλιος 6, 2005 #8 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Τι να σου πω τώρα; Εγω την ειδα και γελασα και ειπα να την βαλω... Καλά έκανες ..Παρόλα αυτά υπάρχουν τα thread "πείτε ότι θέλετε" και "ανέκδοτα και όχι μόνο". Δεν είναι ανάγκη να ανοιξεις καινούριο thread για μια εικόνα.
aggelopas Απρίλιος 6, 2005 #9 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop [Σήμερα, στις 21:54] Εγω το βλέπω πεντακάθαρα...:worship: Αυτο δεν σημαινει οτι το καταλαβες ομως...:giveup:
TRoboCop Απρίλιος 6, 2005 Author #10 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Καλά έκανες ..Παρόλα αυτά υπάρχουν τα thread "πείτε ότι θέλετε" και "ανέκδοτα και όχι μόνο". Δεν είναι ανάγκη να ανοιξεις καινούριο thread για μια εικόνα. Οκ θα το έχω υπόψιν...
unstoppable Απρίλιος 6, 2005 #11 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ban να σου έρχεται Και πολυ εχει αργησει
TRoboCop Απρίλιος 6, 2005 Author #12 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Και πολυ εχει αργησει Ορίστε την έσβησα...
Τζώρτζης Απρίλιος 6, 2005 #13 Απρίλιος 6, 2005 αμέσως το αποπήρατε το παληκάρι ..Τόσα και τόσα έχουν ανοιχτεί πια !! δε πρόλαβα να δω τη φωτογραφία φίλε...
PGM Απρίλιος 6, 2005 #14 Απρίλιος 6, 2005 Ρε παιδια γιατι μας τυρρανατε ? Εχω βαρεθει να κανω τελευαταια "move thread to the Black Hole forum.... "
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.