Jump to content



Ε-bay και καθυστερηση απο τελωνειο


Recommended Posts

Καλημερα παιδιά, γνωρίζω ότι το θέμα είναι παλιό αλλά έχω μπλέξει με το τελωνείο και δεν ξέρω τι να κάνω και που να απευθυνθώ. Εχω παραγγείλει ένα ρολόι από το Hongkong το οποίο έφτασε Ελλάδα στης 20.11 και από τότε κόλλησε στο τελωνείο και δεν λέει να ξεκολλήσει με τίποτε, από τα ΕΛΤΑ μου είπανε ότι περιμένει να εκτελωνιστεί αλλά δεν μπορούν να μου δώσουν σαφή απάντηση, πότε θα γίνει αυτό. Σε ένα άλλο φόρουμ (παραθέτω σύνδεσμο κάτω) διάβασα ότι υπάρχουν 800 κοντέινερ για εκτελωνισμό, στο κέντρο του αεροδρομίου και ότι μπορεί να πάρει κάνα 2μηνο αυτή η υποθέσει!
https://forum.watch-time.gr/b22/t81/

Απο ότι διάβασα και σε εσάς δεν είναι κάτι καινούργιο, συνέβαινε και παλαιότερα!  Υπαρχει περίπτωση να είναι λόγο των εορτών που πλησιάζουν? Η έχει αλλάξει κάτι στην διαδικασία των ΕΛΤΑ, γιατί διάβασα κάτι και για αυτό!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.