Jump to content



Dexion ερωτηση


Recommended Posts

Καλημερα,

 

εχει κανεις ιδεα ποσο βαρος κρατανε τα ραφια dexion των 0,8mm (122x38cm)? 50-60kg αν εχω καταλαβει καλα ειναι το μεγιστο για αυτα των 1,8mm αρα 25-30 για τα λεπτα?

Link to comment
Share on other sites

Αυτα τα νουμερα ειναι τα θεωρητικα μεγιστα. Αντεχουν και περισσοτερο αλλα δεν προτεινεται. Εχει σημασια που βρισκεται το βαρος (αν ειναι στο κεντρο μονο, τοτε καλυτερα οχι τοσο) και το σχημα του (αλλιως ειναι ενα κομματι μαρμαρο των 30 κιλων και αλλιως ενα κομματι ξυλο που καλυπτει ολη την επιφανεια). Ακομα και πως αφηνεις το βαρος, αν το πετας η το ακουμπας.

Για να παρεις μια γενικη ιδεα, στα 1.8 ανεβαινω πανω καμια φορα πατωντας διπλα στην κολονα :p 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Καλυτερα βαλε 1.8 αλλα και το 0.8 θα αντεξει, βεβαια θα πρεπει να εχεις το νου σου. Να μη στηριχτεις επανω, να μη σου πεσει αποτομα καποιο δοχειο επειδη με το υπαρχων βαρος θα λυγισει η λαμαρινα, να γινει σωστη συνδεσμολογια και εννοειται να μην το πατησεις για να φτασεις κατι.

Εβγαλα μια φωτο: η ενωση στην αριστερη μερια της κολονας δεν ειναι σωστη για τοσο βαρος. Πρεπει να βαλεις γωνιες οπως ειναι η δεξια μερια. Κανονικα, πρεπει να βαλεις διπλη κολονα αν σκοπευεις να βαλεις πολλα ραφια συνεχομενα.

 

20171208_134436.png

  • Like 1
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.