Jump to content



αλλαγη οθονης στο redmi note 4


vellamos

Recommended Posts

καλησπερα σημερα μου ηρθε απο κινα μια οθονη για το κινητο και την αντικατεστησα χωρις καποιο προβλημα.ολα μπηκαν στην θεση τους σωστα. αλλα εχω ενα προβλημα. δεν δουλευει το touch στην οθονη. να πω οτι περιμενω και μια μπαταρια ακομα γτ αυτη τα εχει φτυσει και εχει ψιλοφουσκωσει και δεν κλεινει το καπακι. μου φενεται απιθανο να φταιει αυτο παντως. εχει καποιος καμια ιδεα? παιζει να ειναι ελλατωματικη η οθονη η μηπως θελει καποια ρυθμιση??  

Link to comment
Share on other sites

Θέμα ρύθμισης , δέν είναι σίγουρα.

Από τη στιγμή που ανοίγει η συσκευή ή δουλεύει ή όχι.

 

Απλά τσεκάρισε ότι έχει συνδεθεί σωστά η καλωδιοταινία με το μίνι βυσματάκι του digitizer , το οποίο βρίσκεται στην πάνω πλευρά (εκεί που είναι η selfie camera κλπ)

Οταν λές ότι δέν δουλεύει το touch ... είναι θέμα digitizer , όχι οθόνης.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή πρόσφατα άλλαξα την δική μου στο Note 4X, έλεγξε αν έχεις συνδέσει σωστά τα πάντα.

 

Επίσης παρατήρησα ότι δεν λειτουργούσε το touch στο μισό κάτω μέρος της οθόνης όταν άλλαξα την πλακέτα φόρτισης.

Μπερδεύτηκα με τους Κινέζους και τις φωτογραφίες και αντί να παραγγείλω τη wide πείρα τη narrow (βύσμα πλακέτας).

Redmi-Note-4X-USB-Port-Charger-Dock-Plug

Link to comment
Share on other sites

η οθονη που πηρα ειναι αυτη https://www.aliexpress.com/item/QYQYJOY-High-Quality-LCD-Display-Digitizer-Touch-Screen-Assembly-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-Hongmi-Note4/32806360688.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.K4yanY

η καλωδιοταινια η μικρη ποια ειναι? η μεγαλη ειναι για τα γραφικα. μηπως καπου δεν εχει καλη επαφη?μηπως ειναι η επαφη πανω αριστερα στην οθονη με το ασπρο frame?

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει περιπτωση να ειναι ελατωματικο?

https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-LCD-Display-Digitizer-Touch-Screen-Assembly-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-Hongmi-Note4-Cellphone/32820356529.html?spm=2114.13010708.0.0.hUSA9w

αυτο το χρυσαφι που ειναι την μεση τι ειναι?

Έγινε επεξεργασία από vellamos
Link to comment
Share on other sites

οτι ακριβως υπαρχει στην παλια υπαρχει και στην καινουρια και οτι εχω συνδεσει ηταν και στην παλια. επισεις ειδα στα σχολια οτι η οθονη παρουσιαζει προβληματα  συμβατοτητας στα 3g/64g ram/rom

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα και παλι. μολις εβαλα παλι την παλια οθονη και παλι δεν λειτουργει η αφη. αν και σπασμενη δουλευει κανονικα. αρρα δεν ειναι χαλασμενη σιγουρα η καινουργια. τι μπορει να φταιει?μηπως δεν κανει καλη επαφη η πλακετα? ποια επαφη ειναι το digitizer? πανω αριστερα?

 

Έγινε επεξεργασία από vellamos
Link to comment
Share on other sites

μετα απο αρκετο ψαξιμο μαλλον βρηκα τι φταιει. την πρωτη φορα που εβγαλα την πλακετα φορτησης καταλαθος ειχε σπασει ενα πλατικο που κρατα κατω την καλωδιοταινια που μαλλον ειναι για την αφη. ψαχνωντας το ειδα ραγισμενο. παρηγηλα μια καινουργια μιας και ειναι πολυ φτηνη και βλεπουμε. ελπιζω να φταιει αυτο

1031201683452pm68185.jpg

Έγινε επεξεργασία από vellamos
Link to comment
Share on other sites

πριν 2 λεπτά, το μέλος vellamos έγραψε:

ναι ειδα οτι υπαρχουν 2-3 διαφορετικες. εμενα ειναι ιδια με της φωτογραφιας. λες να ειναι αυτο το προβλημα?

Όπως προανέφερα εμένα μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα αυτή η πλακέτα όσο αφορά το touch. Γι αυτό άλλωστε στο ανέφερα από την αρχή γιατί είχα αντίστοιχο πρόβλημα.

 

Πάντως αν έχεις την δυνατότητα παράγγειλε μια οθόνη ακόμα σε περίπτωση που δεν είναι αυτό να μην περιμένεις ένα ακόμα μήνα γιατί όπως είπες όταν έβαλες την παλιά λειτουργούσε μια χαρά το touch.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.