Jump to content



Δεν μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου στον υπολογιστή


Recommended Posts

Με όποιον τρόπο κι αν συνδέσω το κινητό στο φορητό βλέπει μόνο τη μνήμη του κινητού και από τις φωτογραφίες εμφανίζει το φάκελο με τις εικόνες του περιηγητή, αλλά και πάλι χωρίς να δείχνει τίποτα. Έσβησα όσες μπορούσα και σχεδόν όλες τις ιστοσελίδες που είχα αποθηκεύσει, αλλά ένα από τα ίδια. Μόνο μέσω email μπορώ να τις στείλω. Εδώ και πολύ καιρό δε βλέπει την επεκτάσιμη μνήμη ούτε μπορώ να την εντοπίσω μέσω υπολογιστή.

Link to comment
Share on other sites

Ποιο smartphone έχεις; Επίσης όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή επιλέγεις τη λειτουργία "Μεταφοράς Αρχείων"; Μπορείς να ακόμη να δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις το USB Debugging μέσα από τα Developer Options.

 

Για να ενεργοποιήσεις τα dev options, πήγαινει στο About Phone και πάτησε 6-7 φορές το build number. Θα σου βγάλει ένα μήνυμα του στυλ "Τώρα είσαι προγραμματιστής". Το μενού έπειτα θα το βρεις στις βασικές ρυθμίσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Αν όλα αυτά αποτύχουν, μπορείς να έχεις στο κινητό σου την εφαρμογή Google photos, και μπορείς να τις δεις σε οποιοδήποτε υπολογιστή πηγαίνοντας στο site Google photos

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μπορώ να κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων του κινητού, περιλαμβανομένης και της διαονομής android; Στην ταμπλέτα του Archos 48 γίνεται και μου λύνει τα χέρια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.