Jump to content



Αρίθμηση ονομασία καλωδίων usb


iseeklife

Recommended Posts

Καλησπέρα ξέρετε που μπορώ να βρώ κάποια λύση για να αριθμήσω καλώδια usb από ποντίκια κυρίως ; Έψαξα σε ηλεκτρολογικά και ήταν ακριβή λυσή γιατί πήγαινε με καταστάδα και δεν χωρούσε στο καλώδιο . Κάποια ποντίκια που έχω έχουν χάρτινη ετικέτα και λένε το μοντέλο . 

Link to comment
Share on other sites

τελικά βρήκα μια λύση . αγόρασα με 1,20 ευρώ ται ραπ 100 τεμάχια και από κατάστημα με συσκευασίες δώρων και σακούλες 100 ετικέτες με αναγραφόμενες τιμές ή τίτλους . έδεσα ένα ταε ραπ για την ετικέτα και ένα για το μοντάρω στο καλώδιο . δεν το πίεσα πολύ μην κάνει ζημιά στα καλώδια . με 3 ευρώ  έκανα τη δουλειά . απλά ήθελε τα μικρότερα ταε ραπ για να πιάνουν στην διατομή των καλωδίων .  μου δείξατε κάτι καλύτερο εσείς στο ίντερνετ  ( το πρώτο που βγαίνει στου Γκρίκα ) αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από αγορές στο ebay . 

ευχαριστώ για τον κόπο . είναι σημαντική δουλειά η αρίθμηση καλωδίων στο πίσω μέρος του πι σι . για γρήγορες συνδέσεις αποσυνδέσεις. 

Το μόνο αρνητικό είναι πόσο καιρό θα αντέξει η ετικέτα που πρέπει να είναι πλαστικοποιημένο χαρτί . Δεν είναι όλο πλαστικό . 

Έγινε επεξεργασία από iseeklife
Προσθήκη στοιχείων .
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.