Jump to content



Laptop Κρασάρισμα


Recommended Posts

Xαιρετώ το φορουμ. Εχω αγοράσει το Lenovo ideapad 530s-14rr Με τον AMD Ryzen 5 2500U with Radeon Vega 8 graphics.

Εως τώρα κανένα θέμα. Εβαλα ενα διαδικτυακό παιχνίδι (DDO) χτες και μαζί έγινε εγκατάσταση το direct x11 οπότε επαιξα κανα τέταρτο (χωρίς κανενα θέμα).

Το απόγευμα που το άνοιξα έφαγα στο youtube σε περίοδο μισής ωρας 2 μπλέ οθόνες με error : Video scheduler internal error

To λάπτοπ το έχω 2 βδομάδες τώρα καινούργιο αλλα δεν είχα θέμα. Απεγκατέστησα το παιχνίδι και τα παρεμφερη (akamai session Κλπ -direct x 11) τα οποία στα αλλα πισι δεν με εχουν προβληματίσει ποτέ. Δεν έχει ξανασυμβεί απο τότε πάντως. Ετρεξα και sfc scannow-checkdisk, -ccleaner και δεν έβγαλε τίποτα

Λέτε να κράσαρε απλά o driver? Eβαλα καινουργιο απο την λενοβο αλλα το εκανε παλι μια φορα ΣΗΜΕΡΑ (υστερα απο μονιμη προβολη βιντεο 5 ωρες χωρις ψυχτρα). τι να κανω? Μονο το directx δεν δοκιμασα να βγαλω και να βαλω το 12 π ειχε πριν ( το παιχνιδι εκανε εγκατασταση το 9)

Σκέφτομαι να το επιστρέψω πλεον ουφ.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να το επαναφέρεις στην εργοστασιακή κατάσταση. Δεν ξέρω αν όπως τα πουλάνε σήμερα υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Πριν από χρόνια σου δίνανε και 1-2 recovery DVD και όποτε ήθελες το έφερνες στα ίσια του. Το δικό σου θέμα βέβαια μπορεί να είναι και hardware πρόβλημα, δεν ξέρω. 

 

Για επιστροφή, δεν ξέρω τι εγγύηση έχεις, αλλά λογικά θα στο κρατήσουν κάνα μήνα και θα σου πουν ότι δεν βρήκαν τίποτα (εφόσον όπως λες τα κρασαρίσματα είναι αραιά).

 

Δοκίμασε να βιντεοσκοπήσεις κάποιο session λειτουργίας, μέχρι να πετύχεις κρασάρισμα, για να έχεις αποδεικτικά στοιχεία για το πρόβλημα. 

 

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολυ! αυτο θα κανω. Πιστευω software Θεμα αλλα δεν ηξερα με τα @@amd θα εχω θεμα τα drivers. Σκεψου κανω εγκατασταση τους νεους απο το σαιτ της λενοβο π ειναι απο το σεπτεμβριο και στο device manager Λεει ακομα 20 july.

Επισης το laptop απο το lenovo vintage βγαζει ενημερωση bios update αλλα δεν εχω κανει γιατι φοβαμαι λιγακι μην γινει τπτ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.