Jump to content



free dos


Recommended Posts

καλησπερα , εχω βρει ενα laptop που θελω αλλα στο λογισμικο λεει free dos .μπηκα διαβασα τι ακριβως αλλα δεν καταλαβα τι ειναι ...μηπως θα μμπορουσε καποιος να με βοηθησει εξηγωντας μου τι ακριβως ειναι? επισης το λαπτοπ το θελω για την σχολη μου οποτε σαν χρηση με βολευουν τα windos . σε λαπτοπ με free dos μπορουμε να περασουμε windows?

Link to comment
Share on other sites

Free DOS ή κάποια διανομή linux έχουν τα laptops που η μαμά εταιρεία θέλει λίγο να ρίξει το κόστος για να μην πληρώσει ο πελάτης άδεια windows, αν δεν τα θέλει γιατί π.χ. έχει ήδη κάποια άδεια windows πληρωμένη ή σκοπεύει να χρησιμοποιήσει linux. Θεωρητικά θα μπορέσεις να περάσεις windows. Για να είσαι 100% σίγουρος, έλεγξε στο site του κατασκευαστή αν δίνει drivers για windows.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Επίσης πολλά πανεπιστήμια δίνουν δωρεάν φοιτητικές άδειες Windows οπότε εάν το δικό σου είναι ένα από αυτά, κατεβάζεις από τη σχετική ιστοσελίδα το ISO, παίρνεις κλειδί και είσαι νομιμότατος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.