Jump to content



drop down window message...


serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

 

Στο tablet, λειτουργεί μία χαρά το drop down window message, όταν έχω κάποιο νέο video/reply σε subscribed channel στο youtube. Μπορεί να ρυθμιστεί να πέφτει ανάλογο παράθυρο όταν έρχεται μήνυμα και σε π.χ. forum ή σε λογαριασμό μου fb, tweeter και γενικά μέσα δικτύωσης; Αλλά για να μην το γενικεύω τόσο πολύ, ας πούμε fb.

 

Γίνεται ή αυτό αφορά μόνο YouTube?

Link to comment
Share on other sites

Στο linux mint 19.1 γίνεται με 2 τρόπους:

 

1) native μέσα από το λειτουργικό, μπορείς να προσθέσεις online accounts και να δέχεσαι notifications απευθείας από το OS

172262387_OnlineAccounts_004.png.ad2acf8bd420d0a0364a8f469b9efa06.png

 

 

2) Μέσα από τα settings του chrome επιτρέπεις στον chrome να τρέχει στο background και συνδέεις τον chrome με την υπηρεσία που σε ενδιαφέρει για να δέχεσαι notifications μέσω του chrome (π.χ. για facebook δες εδώ: https://www.facebook.com/help/949954541709550 )

 

Ο δεύτερος τρόπος λογικά είναι εφικτός και σε windows. Για native notifications, δεν ξέρω αν υποστηρίζεται στα windows από το OS είτε μέσω third party app. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη, παρασύρθηκα από τον τίτλο και νόμιζα ότι αφορούσε την πλατφόρμα των windows.  Τώρα κατάλαβα ότι το ερώτημα αφορά μόνο tablet χρήση. 

 

Ποιο λειτουργικό έχει το tablet σου? Σε android, όλες οι social εφαρμογές έχουν notification με το notification "drop down" αρκεί να το επιτρέψεις από το "security center" ανάλογα με ποια διανομή android χρησιμοποιείς.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.