Jump to content


Logitech MX Master δε δουλευει ο δεικτης


Recommended Posts

Η ποντικαρα αυτη ειναι αναποσπαστο κομματι της λειτουργικοτητας μου στο PC και σημερα ξεκινησε τρελλες συμπεριφορες. Πρεπει να κολλησε το gesture button και τωρα εχει μπλοκαρει και δεν μετακινειται ο pointer. Αριστερο δεξι κλικ μονο στατικα.

 

Εχω μπει σε τοσα site και δε μπορω να βρω ποσα χρονια εγγυηση δινει η Logitech. Καπου διαβασα 3 χρονια, αν ειναι ετσι, ειμαι στο οριο, αλλα και παλι δε βρισκω την αποδειξη.

 

Μετα ειδα κατι βιντεακια που λενε και αλλοι οτι τους κανει και πρεπει να το ξεκουμπωσεις και να ο ξεμπλοκαρεις. Παμε για χειρουργιο δηλαδη

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Και μετα απο αυτο θυσιαστηκε και ολο το πλαινο. Horizontal scroll (klain) αλλα και το forw/back buttons. Επειδη οταν το κουμπωσα τη πρωτη φορα καπου δε πατησε καλα και δε μου δουελευε Middle click, και μολις το ξανανοιξα μου φυγε και η δευτερη καλωδιοταινια που παει στα πλαινα. Αυτη βεβαια δεν κοπηκε οποτε, αν βρω καποιον να πιανουν τα χερια του και να χει εργαλεια να την βαλει, κατι θα γινει, εως τοτε δεν εχω καθολου side control

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πάντως η Logitech το έχει χάσει τα τελευταία χρόνια. Εχω το ασύρματο G602 το οποίο χάλασε το middle click της ροδελας. Το έστειλα πισω μου έστειλαν άλλο σφραγισμενο. Έπειτα από 3 μήνες χάλασε και το καινούριο. Δεν το ξανά έστειλα πισω το κράτησα.

 

Δεν παίζω παιχνίδια και το χρησιμοποιώ βαριά 3-4 ώρες την εβδομάδα. Ερχόμενος από το αθάνατο MX518, είμαι πολύ απογοητευμένος.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.