Jump to content



απευθείας σε online video player


Recommended Posts

Καλησπέρα.

 

Στο xrysoi.net (δίνω εδώ μία ταινία για παράδειγμα) δεν μπορείς να δεις με τίποτα ταινία online. Πριν λίγες ημέρες δούλευε εκεί χαμηλά που λέει:

 

"Για να δείτε την ταινία επιλέξτε έναν από τους ακόλουθους παρόχους (HDvid.tv ή Openload) Εάν είστε από κινητό ή tablet σας προτείνουμε HDvid.tv"

 

Τώρα, έχει αντικατασταθεί ακριβώς από κάτω ένα κόκκινο button που λέει "HDVID.TV", που όταν το πατήσεις σε κάνει redirect σε επικίνδυνα sites, με ιόυς, κ.λπ. κ.λπ. Οπότε μην πατήσετε αυτό το button. Απλά δίνω τη σελίδα για το παρακάτω ερώτημα:

 

Έχοντας ανοιχτή μία σελίδα-ταινία σαν αυτή που έχω δώσει, υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω το url ή κάτι άλλο από το source code της σελίδας, να ανοίξω μία άλλη σελίδα με έναν online player, να κάνω paste αυτό που έχω πάρει, και να δω την ταινία;

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

?

Παράθεση

Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο καθώς και θεμάτων που σχετίζονται με προσκλήσεις σε torrent sites. Επιπροσθέτως απαγορεύεται ρητά η η δημοσίευση υλικού, που προσβάλει τις υπηρεσίες του TheLab.gr και τα μέλη του, είναι αναληθές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ρατσιστικό ή αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.