Jump to content

TP-LINK VR600 V2 ΚΑΙ NOVA


Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Ζητάω απεγνωσμένα μια λύση για το εξής πρόβλημα.

Αγόρασα προχτές αυτό το modem router για να έχω μεγαλύτερη εμβέλεια σε όλο το σπίτι και όντως είχα για λίγα λεπτά που το λειτούργησα.
Το πρόβλημα μου είναι οτι το εγκαταστώ κανονικά βάζω vlan id 835 που μου είπαν οι τεχνικοί της nova,πιάνει κανονικά γύρω στα 100 mbps και μετά απο λίγο η ταχυτητα πέφτει στα 12 mbps το πολύ!
Το έκανα reset και το ξανασέταρα όμως τα ίδια πάλι!
Μέχρι που έκανα και μια ρύθμιση στο quick setup που έλεγαν κάποιοι σε ένα post να βάλω ρύθμιση για ΟΤΕ VDSL και πάλι τα ίδια έκανε μετά από λίγο!!!

Τώρα έχω ξαναβάλει το παλιό Router με την χάλια εμβέλεια :(

Δώστε μου μια λύση σας παρακαλώ πολύ!!

Link to post
Share on other sites
πριν 2 ώρες, το μέλος optimogar έγραψε:

Καλημέρα...

Δεν ξέρω αν σε βοηθάω, αλλά αυτά έχω βάλει εγώ σε asus με nova 100αρι

 

4321.jpg

Ευχαριστώ πολύ 

 

Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα σου πω.

 

Οποιος έχει καμμία άλλη ιδέα ας την πει.

 

Σας ευχαριστώ!

Link to post
Share on other sites

Γύρνα το πίσω και κάνε το αλλαγή. Καινούργιο είναι και τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη.

Άμα δεν είχε εγγύηση θα σου έλεγα να κοίταζες πυκνωτές, τροφοδοσία κλπ, αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.