Jump to content



Ποιες μητρικές προτείνονται για O.C. σε X5470


Recommended Posts

Ψάχνω μητρική η οποία να κλοκάρει καλά τον X5470 (όταν τον βρω, προς το παρόν έχω X5460 C0). Έχω βάλει στο μάτι την P5Q3 Deluxe. Θα κάνω δουλειά ή είναι μόνο φαίνεστε και να κοιτάξω προς EP45T-EXTREME; Τώρα χρησιμοποιώ τη Maximus Formula SE (με BIOS της Rampage) και έχω ένα Q6700 στα 3,33GHz (μέχρι 3,6 έχω φτάσει σταθερά, αλλά η Triton 79 φαίνεται να μην μπορεί να ανταπεξέλθει).

Link to comment
Share on other sites

πριν 2 ώρες, το μέλος Τέρης Α. έγραψε:

Θα κάνω δουλειά ή είναι μόνο φαίνεστε και να κοιτάξω προς EP45T-EXTREME;

 

Δουλειά θα κάνεις αν παρατήσεις τους δεινόσαυρους και ασχοληθείς με κάτι από το πιο κοντινό παρελθόν. Έναν 3570 να πάρεις κι ένα motherboard έστω B75, που να έχει USB3.0 δηλαδή, με τα ίδια λεφτά - μη σου πω με λιγώτερα δηλαδή, θα έχεις πολύ πιο γρήγορο μηχάνημα. 

Έγινε επεξεργασία από Oric
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το γνωρίζω από άποψη επιδόσεων ότι είναι πίσω, αλλά ακόμα και με στοκ Q6700 που έχω το παίζει μια χαρά το GTAV στα MAX γραφικά (το πιο βαρύ πράγμα που κάνω). Το O.C. θέλω να το κάνω για την διαδικασία, να βλέπω να ανεβαίνουν νούμερα (άλλο νούμερο κι εγώ :hehe:).

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.