Jump to content

Τέρης Α.

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Σταυρός (Αττική)
  • Ενδιαφέροντα
    Hardware εποχής 775/ 771 - AM2+ και πίσω.

Πρόσφατοι Επισκέπτες

242 Εμφανίσεις προφίλ
  • edward

Τέρης Α.'s Achievements

  1. Αν ο HDD είχε Pro και ο SSD Home, θα πρέπει να βάλετε πάλι Pro και στη νέα εγκατάσταση.
  2. Δεν ενεργοποιήθηκαν τα Windows στο νέο λειτουργικό;
  3. Τέρης Α.

    Νεο Corsair

    Κι εγώ αυτό βλέπω. Οπότε είστε εντάξη!
  4. Τέρης Α.

    ...

    .
  5. Τέρης Α.

    Νεο Corsair

    Το νέο είναι ίδιο μοντέλο με το προηγούμενο;
  6. Τέρης Α.

    ...

    entono ypogrammismeno plagio Τι λες τώρα... Δουλεύει!
  7. Edit: Το άνοιξα πάλι και παρατήρησα ότι μόνο 2,4GHz έχει. Το Speedport plus έχει και 5GHz. Σε δοκιμή που έκανα με το Speedport plus μόνο στα 5GHz μόνο το Samsung A70 το έβλεπε απ' όσες συσκευές έχω. Το έκανα και πλέον (από το Σάββατο απόγευμα) δουλεύει κανονικά! Επίσης, το βασικό πρόβλημα με τη ρύθμιση ήταν ότι συνέδεα το ρούτερ μόνο του (ενσύρματα), έμπαινα στο ''πίνακα ελέγχου'' του ρούτερ και έκανα τις ρυθμίσεις. Αυτό το έκανα γιατί και τα δύο έχουν την ίδια IP και για να μην έχω μπερδέματα. Απ' ότι έμαθα όμως, τα ρούτερ δεν δίνουν από μόνα του την IP, οπότε γι' αυτό είχα πρόβλημα όταν έβαζα νέα IP. Για να το λύσω, έβαλα στο βασικό ρούτερ IP 192.168.1.10 και κάθε νέο ρούτερ (Speedport plus, TP-Link 100v) το συνδέω πλέον πάνω στο βασικό και ξεκινώ τις ρυθμίσεις. Επίσης, λόγο πολλών δικτύων στα κανάλια 1 και 6 (εμένα ήταν στο 11 μαζί με κάποιο γειτωνικό) και το έβαλα στο 13 με bandwidth 20ΜΗz. Μια ματιά που έριξα σχετικά είδα δύο πιο διαδεδομένα: Cloudflare: IPV4: 1.1.1.1 - 1.0.0.1 - IPV6: 2606:4700:4700::1111 και 2606:4700:4700::1001 Google: IPV4: 8.8.8.8 - 8.8.4.4 - IPV6: 2001:4860:4860::8888 και 2001:4860:4860::8844 Από άποψη ασφάλειας>προσβασιμότητας σε ιστοσελίδες>ταχύτητας τι να προτιμήσω;
  8. Έφυγε δηλαδή τελείως η υποδοχή απ' ότι βλέπω. Αν είναι έτσι, μία ''απλή επισκευή'' που θα μπορούσε να γίνει, είναι να κολληθούν (με κολλητήρι) τα πιν του ανεμιστήρα στα πιν της μητρικής.
  9. Αν κατάλαβα καλά αυτά έπρεπε να κάνω; Σε στοκ ρυθμίσεις και τα δύο: Η ρύθμιση που έκανα στο βασικό: Η ρύθμιση που έκανα στο Access point: Αυτό χρειάζεται πείραγμα; Μια δοκιμή που έκανα, άλλες συσκευές συνδέονται, άλλες όχι (τα έκανα όλα επανεκκίνηση). Κάποιοι αναφέρουν ότι δεν υποστηρίζεται πλέον αυτή η λειτουργία μετά από κάποιο firmware. Mήπως αυτό με εμποδίζει;
  10. Ιστορία: Πριν 2 χρόνια αναβαθμίσαμε σε 50άρα ευρυζωνική και στη θέση που βρίσκεται το ρούτερ (Speedport Entry 2i) το σήμα φτάνει μετά βίας έξω από το δωμάτιό μου και στα υπόλοιπα δωμάτια, με αποτέλεσμα να γίνονται συχνά αποσυνδέσεις. Ένα εξάμηνο αργότερα, η κατάσταση δεν παλευόταν, βάλαμε και συνδρομητική και το on demand έμενε αναξιοποίητο, οπότε αγόρασα καλώδιο UTP Cat6 20Μ και συνέδεσα στην άλλη άκρη το προηγούμενο ρούτερ (ZXHN H108NS) και έλυσα το πρόβλημα (υπήρχε κάποιες φορές ένα θέμα με τα smartphones, αλλά κατά τα άλλα δούλευε άψογα). Το καλοκαίρι που μας πέρασε με τις φωτιές, από τις αυξομειώσεις τάσης μάλλον χάλασε. Πιο συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά άλλαξε όνομα (δεν είχε το default που γράφει το αυτοκόλλητο και ξεκλείδωσε). Κάνω reset και το ξαναρυθμίζω. Κρατάνε οι ρυθμίσεις λίγες μέρες και ξανά τα ίδια. Παίρνω το τροφοδοτικό και το ελέγχω και έδινε ~300mA αντί για 1Α. Ανοίγω και το ρούτερ και βλέπω μέσα τέσσερις φουσκωμένους ηλεκτρολυτικούς. Αυτό μου έλυσε τις απορίες. Απορίες: Έχοντας στην άκρη ένα ακόμα Speedport Entry 2i σκέφτομαι να κάνω εκείνο Access point. Το συνδέω, κάνω τις ρυθμίσεις (δεν είμαι και σχετικός) και δεν δουλεύει το WiFi (μόνο γι' αυτό το θέλω). Θα ήθελα μια βοήθεια αν μπορείτε σχετικά με τις ρυθμίσεις καθώς και από ποια μπάντα να εκπέμπει (στη πλακέτα του είδα έχει κεραίες για 2,4 και 5GHz). Αν το ρυθμίσω στα 5GHz θα το βλέπει η κεραία του λάπτοπ (11 ετών);
  11. Το γνωρίζω από άποψη επιδόσεων ότι είναι πίσω, αλλά ακόμα και με στοκ Q6700 που έχω το παίζει μια χαρά το GTAV στα MAX γραφικά (το πιο βαρύ πράγμα που κάνω). Το O.C. θέλω να το κάνω για την διαδικασία, να βλέπω να ανεβαίνουν νούμερα (άλλο νούμερο κι εγώ ).
  12. Ψάχνω μητρική η οποία να κλοκάρει καλά τον X5470 (όταν τον βρω, προς το παρόν έχω X5460 C0). Έχω βάλει στο μάτι την P5Q3 Deluxe. Θα κάνω δουλειά ή είναι μόνο φαίνεστε και να κοιτάξω προς EP45T-EXTREME; Τώρα χρησιμοποιώ τη Maximus Formula SE (με BIOS της Rampage) και έχω ένα Q6700 στα 3,33GHz (μέχρι 3,6 έχω φτάσει σταθερά, αλλά η Triton 79 φαίνεται να μην μπορεί να ανταπεξέλθει).
  13. Τέρης Α.

    NVMe σε Asus P8Z77 V LE plus

    Ενδιαφέρεστε ακόμα να βάλετε NVME; Μπορώ να βοηθήσω!
  14. Τέρης Α.

    Πρόβλημα με κάρτα γραφικών

    Σε διαφορετική έξοδο δοκιμάσατε; π.χ. DVI/ DisplayPort;
  15. Τέρης Α.

    Ρύθμιση για WakeOnLan

    Δηλαδή, λίγο πιο απλά; Σκέφτηκα να τον αφήσω ανοιχτό, αλλά ένα χρόνο θα φθαρεί χωρίς λόγο το σύστημα. Αν συνδέσω μόντεμ πάνω στο ρούτερ υπάρχει πιθανότητα; Έχω 2.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.