Τέρης Α. Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2021 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2021 Ψάχνω μητρική η οποία να κλοκάρει καλά τον X5470 (όταν τον βρω, προς το παρόν έχω X5460 C0). Έχω βάλει στο μάτι την P5Q3 Deluxe. Θα κάνω δουλειά ή είναι μόνο φαίνεστε και να κοιτάξω προς EP45T-EXTREME; Τώρα χρησιμοποιώ τη Maximus Formula SE (με BIOS της Rampage) και έχω ένα Q6700 στα 3,33GHz (μέχρι 3,6 έχω φτάσει σταθερά, αλλά η Triton 79 φαίνεται να μην μπορεί να ανταπεξέλθει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάϊος 24, 2021 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2021 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος Τέρης Α. έγραψε: Θα κάνω δουλειά ή είναι μόνο φαίνεστε και να κοιτάξω προς EP45T-EXTREME; Δουλειά θα κάνεις αν παρατήσεις τους δεινόσαυρους και ασχοληθείς με κάτι από το πιο κοντινό παρελθόν. Έναν 3570 να πάρεις κι ένα motherboard έστω B75, που να έχει USB3.0 δηλαδή, με τα ίδια λεφτά - μη σου πω με λιγώτερα δηλαδή, θα έχεις πολύ πιο γρήγορο μηχάνημα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24, 2021 από Oric 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τέρης Α. Μάϊος 25, 2021 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2021 Το γνωρίζω από άποψη επιδόσεων ότι είναι πίσω, αλλά ακόμα και με στοκ Q6700 που έχω το παίζει μια χαρά το GTAV στα MAX γραφικά (το πιο βαρύ πράγμα που κάνω). Το O.C. θέλω να το κάνω για την διαδικασία, να βλέπω να ανεβαίνουν νούμερα (άλλο νούμερο κι εγώ ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάϊος 25, 2021 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2021 Κατανοητό, αλλά να πάρεις και motherboard; Βρες ένα Z97 με 4690k. Λίγα παραπάνω λεφτά θα δώσεις. Ξεκόλλα, έχουμε 2021 (και όχι για πολύ ακόμα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts