Jump to content



Laptop υψηλών επιδόσεων από "μικρούς" κατασκευαστές π.χ. XMG / Eluktronics ?


Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα!
Όντας στο ψάξιμο για ένα λαπτοπ με πολύ υψηλές επιδόσεις, ευελιξία, επεκτασιμότητα και καλή ψύξη, ο γιός μου έχει  εντοπίσει κάποιες εταιρίες που βασικά "στήνουν" τα λαπτοπ πάνω σε σασί Κινέζων κατασκευαστών (π.χ. tongfeng) όπως η XMG /  Eluktronics.

Αυτά από ότι είδα κι εγώ έχουν ελευθερία επιλογής μνημών και SSD (NVMe) αποθηκευτικών χώρων, καθώς και επιλογές στις μπαταρίες τους και καλή ψύξη και ελεύθερη πρόσβαση σε όλα πράγμα που δίνει συν στην ευκολία συντήρησης.

Για παράδειγμα:

 

 

Το τι θα τρέχει σε αυτό δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο, το βέβαιον είναι ότι θα κάνει train εφαρμογές με machine learning και neural networks.

Το ερώτημα είναι το τι άποψη έχουν αυτοί που τα χρησιμοποιούν / συντηρούν / γνωρίζουν γιατί όπως και να έχει η προοπτική να πάρεις τα ίδια πράγματα, με αισθητά λιγότερα χρήματα είναι πολύ δελεαστική αλλά δεν πρέπει να βάζει στην άκρη και το θέμα της ποιότητας και γενικότερα της "διαγωγής" αυτών των λύσεων που δεν έχουν τις "βαριές" περγαμηνές των μεγάλων ονομάτων.

Αν κάποιος από την παρέα γνωρίζει περισσότερα για το θέμα και έχει συμβουλές και χρόνο, η γνώμη του θα είναι μεγάλη βοήθεια!  :)

Έγινε επεξεργασία από Seafalco
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.