Jump to content



windows 10 format


Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε σε windows 10 ολόκληρο αντίγραφο του σκληρού μας δίσκου και αφού βάλουμε νέο φορμαρισμένο δίσκο να τον κάνουμε mount τα αρχεία του παλιού στον νέο και να μην χρειαστεί να ξαναπερασουμε οτι εφαρμογή είχαμε οτι κωδικό ότι αναβάθμιση;

Link to comment
Share on other sites

Αν εννοείς να ξαναπεράσεις φρέσκα windows και με κάποιον τρόπο εκ των υστέρων μετά να "επαναφέρεις" όλες τις εφαρμογές σου και τις ρυθμίσεις σου, όχι δεν γίνεται.

 

Αν εννοείς τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ολόκληρο το win installation στον νέο σου δίσκο, ναι γίνεται με ένα αξιόπιστο clone tool, π.χ. acronis, clonezilla κτλ.

Έγινε επεξεργασία από gdp77
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κάποιες εταιρίες όπως η Crucial και Western Digital δίνουν μαζί με το δίσκο δωρεάν το acronis για να κλωνοποιήσεις τον παλιό δίσκο στον νέο.

Η Samsung έχει δικό της εργαλείο κλωνοποίησης που κάνει την ίδια δουλειά.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@gdp77 Ναι αυτό ήθελα να μπορώ να έχω πλήρες αντίγραφο γιατί μετα απο εκατοντάδες format έχω βαρεθεί μετά και για μια εβδομαδα να προσπαθώ να ξαναεπαναφέρω τα πάντα όλα στην μορφή που τα είχα ειδικά κωδικοί από σελίδες στο firefox και ρυθμίσεις σε προγράμματα και εφαρμογές.

  •  
Link to comment
Share on other sites

πριν 13 λεπτά, το μέλος reinko24 έγραψε:

ειδικά κωδικοί από σελίδες στο firefox

 

Μα είναι δυνατόν; Χρησιμοποιείς browser χωρίς εγγραφή και συγχρονισμό, εν έτει 2021; Κάνε εγγραφή στον firefox απόψε κιόλας. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τον firefox δηλαδή, αλλά για οποιονδήποτε ευρέως διαδεδομένο browser. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.