Jump to content

Sites Με Torrents !

kreach

Recommended Posts

Πολύ απλά: Κατεβάζεις το torrent και το ανοίγεις με έναν torrent client (πχ Αzureus, mTorrent κτλ)

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

το άνοιξα με το AZUREUS αλλά δεν το κατεβάζει.

0 όλα. Τχύτητα κλπ

Τι κάνω, περιμένω να συνδεθεί αυτός που το έχει?

Αρχική απάντηση από kreach

Λοιπόν, πρώτων και κύριων, για όσους δεν ξέρουν τί είναι τα "torrents" : Βλ. εδώ

...

Γενικές Συμβουλές:

1. Να προτιμάτε torrents με πολλούς seeders, leechers, downloads

2. Περιορίστε το upload που δίνεται στους άλλους (~στα 70-80% του συνολικού upload σας)

3. Περιορίστε και τον αριθμό των connections πχ ~40 για συνδέσεις 384

Tέλος μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα είναι www.portforward.com στην οποία αντιμετωπίζονται τα προβλήμματα ΝΑΤ !

Μπες στον κόπο να διαβάσεις το πρώτο θρεντ ...

να ερωτησω και εγω κατιτις???εχω το sagem 800,αλλα στο portforward λεει για ενα 1500 και ενα 32 κατι.

υγ:για χρηση με το bitlord παντα....

• 2 weeks later...

Κοίταξε, πρώτων τί ταχύτητες πιάνεις? Αν πιάνεις ικανοποιητικές πχ ~30ΚΒ/s με σύνδεση 384 τότε δεν νομίζω πως χρειάζεται να ανοίξεις κάποιο port (κατά πάσα πιθανότητα για να πιάνεις τέτοιες ταχύτητες πρέπει ήδη να είναι ανοικτό ;)

Έψαξα στον Γούγλη για Sagem 800 port forward, στα πρόχειρα βρήκα τούτο: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=29090

Eδιτ:Σωστά, πρέπει να είναι ήδη ανοικτό γιατί όπως λέει ο nnn "Usb modem,δεν χρειάζεται να ανοίξεις κάτι."

• 6 months later...

ανακαλύψα ότι μολις πρίν από λίγες μέρες άνοιξε ένα καινούριο ελληνικό torrent site. Λέγεται www.gamato.info και απο ότι άκουσα έχουν φοβέρες ταχύτητες και μηχανήματα σε κάπου στην Ευρώπη...

ακόμα δεν έχει και τίποτα σπουδαίο να κατεβάσεις ακόμα αλλά φαντάζομαι αυτή είναι δική μας δουλειά χεχε

Ελληνικα εννουσα!:)

Για το αλλο δε νομιζω να υπαρχει προβλημα...απλα κανει πολυ μπαμ οτι ειναι δικος σου...:rolleyes:

Μηπος καλο θα ηταν να κανεις κατι για το φορουμ μας πριν κανεις την διαφημιση ???

Αρχική απάντηση από o polonos

Μηπος καλο θα ηταν να κανεις κατι για το φορουμ μας πριν κανεις την διαφημιση ???

Ναι, τα παράθυρα θέλουν πλύσιμο και ένα σφουγγαρισματάκι θα ήταν μία χαρά:p

Ο κοσμος θέλει να κατεβάσει και γιαυτό ειναι ανεβηκε.. και δεν ειναι δικό μου απλα βοηθαω γιατι δεν μπορω να κατεβάσω απο τα αλλα tracker γιατι ειναι μαλλον γεματα γιατι ειμαι νεος χρηστης

και παλι λυπαμαι αν σας αναστατωσα και αν μπορω να κανω κατι και για το forum μας εδω ευχαριστως...

Φίλε torrentburner έχεις κάνει 4 όλα κι όλα μας γράφεις για το gamato.info ? !!!

Forum Info

Topics: 4

Topics/Posts: 15 %

Έεελεος ρε φίλε !!!

Νομίζω ότι έχεις χάσει το νόημα εδώ. Το θέμα δεν είναι αν έχει κάνει 152 δημοσιεύσεις στο φόρουμ για να μπορεί να δώσει ένα λινκ. Δεν έκανε κάν νέο θέμα για να διαφημίσει τον δικτυακό του τόπο. Είδε φώς και μπήκε. Δεν είναι ανάγκη να την λέμε στον κάθε νεοφερμένο επειδή είπε/διαφήμισε κάτι. Το αν αξίζει και πώς αυτό θα αποτυπωθεί στη συλλογική μνήμη του forum είναι αυτό που μετράει.

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 02:20]

Νομίζω ότι έχεις χάσει το νόημα εδώ. Το θέμα δεν είναι αν έχει κάνει 152 δημοσιεύσεις στο φόρουμ για να μπορεί να δώσει ένα λινκ. Δεν έκανε κάν νέο θέμα για να διαφημίσει τον δικτυακό του τόπο. Είδε φώς και μπήκε. Δεν είναι ανάγκη να την λέμε στον κάθε νεοφερμένο επειδή είπε/διαφήμισε κάτι. Το αν αξίζει και πώς αυτό θα αποτυπωθεί στη συλλογική μνήμη του forum είναι αυτό που μετράει.

:T:

καποιοι εδω μεσα ειναι πολυ σκληροι. Και καποιοι ειναι post-θήρες (κατά το "βαθμοθήρες")

βρε παιδιά δεν καταλαβαίνω τι έκανα λάθος και μου επιτεθήκατε με τετοιά σφοδρότητα?

πραγματικά νόμιζα ότι σας ενδιέφερε η παραπάνω πληροφορία γιαυτό την έγραψα.. δεν περίμενα πάντως τέτοια άσχημη αντίδραση...

Πραγματικά λύπαμαι και ζητώ συγγνώμη αν σας αναστάτωσα η σας εκνεύρισα....

Αρχική απάντηση από torrentburner [Χθες, στις 17:09]

βρε παιδιά δεν καταλαβαίνω τι έκανα λάθος και μου επιτεθήκατε με τετοιά σφοδρότητα?

πραγματικά νόμιζα ότι σας ενδιέφερε η παραπάνω πληροφορία γιαυτό την έγραψα.. δεν περίμενα πάντως τέτοια άσχημη αντίδραση...

Πραγματικά λύπαμαι και ζητώ συγγνώμη αν σας αναστάτωσα η σας εκνεύρισα....

γράφε ελεύθερα φίλε (μέσα στα πλαίσια πάντα των κανόνων του forum). Ζούμε σε ελεύθερη χώρα και έχουμε ελευθερία λόγου και έκφρασης. Έτσι λέμε τουλάχιστον......

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.