f117 Σεπτέμβριος 29 #163 Σεπτέμβριος 29 Αξίζει μια φορά τοοοοοσο να το κάνεις..... Για παραπάνω είναι πολύ η ασχολία για μένα. Αλλά άμα σαρέσουν κοντά καπνιστά....μιαμ μιαμ....και μαλακοοοι 1
karmen1983 Σεπτέμβριος 29 #164 Σεπτέμβριος 29 Χάλια μωρέ θα ήτανε δε τον βλέπεις; Ούτε να χτίσει ένα island δε μπορεί πωπω παρόλο που τις τελευταίες μέρες έχω ξεσκιστεί στο φαγητό ένα σαλακι τρέχει. Spoiler 1
f117 Σεπτέμβριος 29 #165 Σεπτέμβριος 29 Πιστεύω το έχω πει αλλά αν όχι λέω πάλι. Fine mess στην Αθήνα. Όποιος μπορεί να πάει να πάει. Είναι τσιμπιμενο αλλά το φαι είναι σε άλλη διάσταση....ακόμα και τα cocktails. Όποιου του αρέσουν τα καπνιστά πρέπει να πάει. Άλλο λεβελ... Άλλο λέμε.
f117 Νοέμβριος 1 #166 Νοέμβριος 1 Για όποιον θέλει....το practiker έχει βγάλει πολύ καλές προσφορές Ψησταριές & Μπάρμπεκιου (BBQ) | Praktiker WWW.PRAKTIKER.GR Ανακάλυψε την πλούσια συλλογή μας από ψησταριές & Barbeque. Βρες ψησταριές...
Spirosssss Χθες στις 06:55 μμ #168 Χθες στις 06:55 μμ On 11/11/2025 at 7:21 ΜΜ, το μέλος f117 έγραψε: @Spirosssss Ψησαμε τπτ με το εργαλείο? Ψήσαμε ψήσαμε. Δοκίμασα και τη σούβλα με γύρο κοτόπουλο, έκανα και πρώτη φορά κεμπάπ από πρόβατο να πετύχω αυτά στο Μοναστηράκι και ήμουν αρκετά κοντά μπορώ να πω, στις μεταλλικές βέργες. Μπέργκερ επίσης και μερικά μπριζολοειδή και μια φορά παϊδάκια που δεν είναι εύκολο να βρεις εδώ. Και κάτι πίτσες αλλά θέλει τεχνική το βάλε βγάλε στην πλάκα Αρέσει και στα μικρά να παίζουν τον σεφ στο γκριλ οπότε είναι όλα μια ωραία δραστηριότητα εκτός.. από το καθάρισμα Η ευκολία του γκαζιού και η θερμοκρασία φουλ σχεδόν στιγμιαία είναι φοβερό. Και όποιος νομίζει ότι το γκάζι δεν καπνίζει ( όπως εγώ για κάποιο λόγο) κάνει μέγα λάθος!! 2
f117 22 ώρες πριν #169 22 ώρες πριν 4 ώρες πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε: Ψήσαμε ψήσαμε. Δοκίμασα και τη σούβλα με γύρο κοτόπουλο, έκανα και πρώτη φορά κεμπάπ από πρόβατο να πετύχω αυτά στο Μοναστηράκι και ήμουν αρκετά κοντά μπορώ να πω, στις μεταλλικές βέργες. Μπέργκερ επίσης και μερικά μπριζολοειδή και μια φορά παϊδάκια που δεν είναι εύκολο να βρεις εδώ. Και κάτι πίτσες αλλά θέλει τεχνική το βάλε βγάλε στην πλάκα Αρέσει και στα μικρά να παίζουν τον σεφ στο γκριλ οπότε είναι όλα μια ωραία δραστηριότητα εκτός.. από το καθάρισμα Η ευκολία του γκαζιού και η θερμοκρασία φουλ σχεδόν στιγμιαία είναι φοβερό. Και όποιος νομίζει ότι το γκάζι δεν καπνίζει ( όπως εγώ για κάποιο λόγο) κάνει μέγα λάθος!! Μπράβο μπράβο! Βγάλε καμία φωτο πριν καταβροχθίζετε την άλλη φορά! Καπνίζει άμα του βαζεις λίπια να ψήσεις! Σου έχει μείνει κάνα αξεσουάρ να πάρεις? Πλάκα έχεις? Θερμόμετρα ασύρματα? 1
Spirosssss 5 ώρες πριν #170 5 ώρες πριν Θερμόμετρο έχω ενσύρματο, ένα διπλό. Από πλάκα έχω για πίτσα και έχω και τη λεγόμενη plancha για τη μισή ψησταριά. Τη δοκίμασα, εκεί έκανα τα burger αλλα από τις τρύπες που έχει και τρέχαν τα λάδια/λίπια είχα φωτιές τεράστιες και το πήρα από φόβο. Ίσως κάποια στιγμή πάρω τη μικρότερη για το IR. Νομίζω μόνο "καπάκια" για τα burger μου λείπουν να τα κλείνω από πάνω. Το ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη Φωτό θα μοιραστώ 1
f117 1 ώρα πριν #171 1 ώρα πριν Πλάκα στην IR? Δεν το έχω δει ποτέ! Εγώ έχω κανονική επισμαλτωμενη της Napoleon για τα burger....δύο μάλιστα
Recommended Posts