Jump to content



BSOD whea_uncorrectable_error


MaZzzZ

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια!


Σε λιγες μερες ετοιμαζω οπως και να εχει νεο υπολογιστη, περιμενω μεχρι να δω τους νεους AMD και ισως να μην παω INTEL, αλλα... εχει τρελαθει ο ηδη υπαρχον υπολογιστης μου στα BSOD με ονομασια του ERROR "whea_uncorrectable_error" εχω ψαξει αρκετα παργματα στο ιντερνετ και οτι εχω δοκιμασει δεν φτιαχνει.

Format εκανα, δισκους κοιταξα, ram κοιταξα, δεν ξερω τι αλλο...

 

Εχει συναντησει κανεις το ERROR αυτο που αναγραφω? Το μονο ψιλο χαλασμενο που εχω ειναι η Motherboard και το γνωριζω, λετε να φταιει αυτο?

Αλλα μου κανει εντυπωση γιατι μεχρι πριν κατι μερες, για την ακριβεια πριν απο το Format δεν μου το εκανε, μολις ξανα περασα Windows το κανει αυτο, ξανα εκανα ενα Format γιατι διαβασα στο ιντερνετ οτι μπορει να ειναι και καποιο λαθος του λογισμικου αλλα παλι τα ιδια.

 

Και οταν λεω για την Motherboard, απλα εχω χαλασει καποια pins που μπαινουν καποια SATA, δηλαδη τα 2 απο τα 6 SATA ξηλωθηκαν, και το αλλο που θυμαμαι ειναι οτι εχει θεμα με τις RAM στις υποδοχες, δεν δουλευουν τα 2 slots των RAM απο τα 4 αν εχω καταλαβει καλα, το οποιο μαλλον ειχε γινει παλια που ειχα πειραξει λογικα τα ρευματα, λετε να ειναι η motherboard? Απλα μου κανει εντυπβση που αυτο το πραγμα που λεω με την motherboard το εχω χρονια, τωρα του την βαρεσε να πεταει τετοιο BSOD?

 

Ευχαριστω.

Έγινε επεξεργασία από MaZzzZ
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, το μέλος MaZzzZ έγραψε:

Με το MemTest.

 

 BIOS DEFAULTS υποθέτω έχεις στο BIOS.

 

Ποιο memtest ακριβώς?

 

Με αυτό πρέπει, άστο να τρέξει μερικές ώρες.

 

Ή με αυτό ακολουθώντας τις οδηγίες.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ελα καλησπερα, συγνωμη και για την καθυστερηση δεν ειδα πως ειχε γραψει καποιος δεν μου ηρθε ειδοποιηση.

Το προβλημα ηταν στο OC του επεξεργαστη και στα ρευματα, μαλλον ειχα δωσει παραπανω απο οτι επρεπε, αρχισα να το σκαλιζω και να το κατεβαζω και το εφτασα σε ενα σημειο που δεν εκανε αυτο το BSOD.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.