Jump to content



Πως είναι η ζωή στη Λήμνο?


Dreadlord

Recommended Posts

Πρόσφατα έπαιζα ένα γνωστό παιχνίδι το Arma 3, δεν ήξερα τίποτα για αυτό πέρα του ότι είναι το καλύτερο military simulator, μπήκα λοιπόν σε έναν private server να παίξω altis life, είναι ένα rpg mode που έχει το οποίο τα σπάει, δεν έχω δει κάτι καλύτερο σε sandbox από αυτό και έχω παίξει σχεδόν τα πάντα σε mmorpg/survival, και εκεί λοιπόν με του μπαίνω παθαίνω πλάκα με τα σπίτια και το τοπίο που βλέπω, λέω αυτό δε μπορεί είναι 100% η Ελλάδα, τι γίνεται εδώ πέρα, μετά βλέπω το χάρτη και ήταν γεμάτος Ελληνικά ονόματα και νόμιζα ότι το φτιάξανε Έλληνες το παιχνίδι ή τον server. Τελικά ανακάλυψα ότι η εταιρία έφτιαξε όλο το παιχνίδι βασισμένο πάνω σε δύο νησιά, τον αη στρατή (stratis) και τη Λήμνο (altis), τα οποία τα προσομοίωσε, έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, τα γραφικά είναι απίστευτα.

 

Δεν έχω παίξει στο stratis map αλλά έχω περάσει πολύ χρόνο στο altis, το έχω γυρίσει όλο με αυτοκίνητο, φορτηγό, ελικόπτερο και αεροπλάνο, τα γραφικά είναι τόσο ρεαλιστικά που όταν οδηγώ στο παιχνίδι μου θυμίζει όταν πηγαίνω ταξίδια στη πραγματική ζωή. Μόνο για αυτό αξίζει. Πέρα από το καλύτερο military simulator έχει και ένα από τα καλύτερα flight simulator.

 

Μέσα σε στο παιχνίδι δεν έχουν όλες οι περιοχές τα ίδια ονόματα όπως στη πραγματική ζωή, ας πούμε τη Μυρίνα, την έχουν ονομάσει Kavala και έχει πέφτει άπειρο σφαξίδι, με το που μπεις εκεί μέσα πέφτεις νεκρός από κάποιο gang.  Έχει τη χειρότερη φήμη από όλες τις πόλεις. 

 

Τέλος πάντων, τώρα με τρώει η περιέργεια να ταξιδέψω εκεί πέρα και να δω όλα τα μέρη που έχω περάσει στο παιχνίδι από κοντά, δε ξέρω αλλά θα είχε τρελό γέλιο. Δε ξέρω πως μπορεί να νοιώθει κάποιος που ζει εκεί πέρα και έπαιξε αυτό το παιχνίδι.  Εντάξει υπάρχουν πολλά παιχνίδια που προσομοιώνουν περιοχές αλλά εδώ μιλάμε για κάτι απίστευτα ρεαλιστικό, τα γραφικά δεν υπάρχουν απλά. 

 

Πως είναι η ζωή εκεί πέρα? είναι κανείς από εκεί να μας πει?

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.